MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βιάζεται να γίνει μητέρα η “καυτή” Fergie

Διέψευσε ότι είναι έγκυος, παραδέχθηκε όμως ότι βιάζεται να γίνει η Stacy Ferguson, γνωστή ως Fergie του συγκροτήματος Black Eyed Peas.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μέσα στο κλίμα εγκυολογίας που έχει κυριεύσει τον κόσμο της μουσικής, με τις εγκυμονούσες Beyonce και Jessica Simpson, η Fergie αναγκάστηκε να προβεί σε διάψευση, υπογραμμίζοντας πάντως ότι η μητρότητα είναι πρώτη της προτεραιότητα.

“Δεν είμαι έγκυος” δήλωσε η τραγουδίστρια, “αλλά σκοπεύουμε να κάνουμε παιδί στο μέλλον”. Η Fergie είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με τον Josh Duhamel.

Επίσης, δήλωσε ότι εξαιτίας του υπερβολικού φόρτου εργασίας με τους Black Eyed Peas άφησε στην άκρη πολλά πράγματα, που θα την έκαναν ευτυχισμένη. Τον τελευταίο καιρό όμως κάνει ένα διάλειμμα, για να αφιερώσει και κάποιον χρόνο για τον εαυτό της. Μέσα σε αυτά, προφανώς αφήνει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει και το θέμα της εγκυμοσύνης της. (Να μην πάει κόντρα στο ρεύμα η κοπέλα!)

“Κάνω ένα διάλειμμα. Όλοι κάνουμε ένα διάλειμμα και κάνουμε ο καθένας τα δικά του πράγματα” δήλωσε η Fergie για το πετυχημένο συγκρότημα. Με αυτή τη δήλωση υποδαυλίζει ακόμα περισσότερο και τις φήμες που λένε ότι οι Black Eyed Peas έχουν διαλυθεί.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/BJO-SGeb7yE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b