MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φεστιβάλ για τον… έρωτα στο Tae Kwon Do

Το 1ο Erotic Festival στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο Tae Kwon Do στο Φάληρο, το οποίο θα αποτελεί ένα αφιέρωμα στην πορνογραφία και στα ερωτικά προϊόντα. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν και πολλά σημαντικά μουσικά σχήματα, όπως τα Κόκκινα Χαλιά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εκτός από τις τελευταίες προϊοντικές αφίξεις στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας τις οποίες θα παρουσιάσει, η έκθεση Erotic Festival θα διοργανώσει καθημερινά πάρτι και shows, με δημοφιλή συγκροτήματα (ανάμεσά τους η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita on Fire καθώς και τα Κόκκινα Χαλιά) και γνωστούς Dj’s από όλον τον κόσμο και θα προσφέρει πλούσια δώρα μέσα από τους πιο spicy διαγωνισμούς.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 17:00 ενώ στις 20:00 θα τελεστεί η επίσημη έναρξη του show.

Οι υπεύθυνοι για το event γράφουν στη σελίδα του event στο Facebook:
“Όταν παντού γύρω μας κυριαρχεί το στρες, το άγχος και η απαισιοδοξία που φτάνει στα όρια της… κατάθλιψης, ο πηγαίος ερωτισμός και η ανάγκη για υγιή ερωτική και σεξουαλική έκφραση είναι η μόνη διέξοδος. Διοργανώνουμε το απόλυτο must- assist εvent, το οποίο υπόσχεται να προκαλέσει ρίγη ενθουσιασμού σε πάνω από 80.000 επισκέπτες.”

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JFSLFBAJdBI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b