MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Scarlett Johansson: Είπε για ποιόν έβγαλε τις γυμνές φώτο, που έκλεψε ο χάκερ!

Φαινόταν παράξενο και κάπως ναρκισιστικό που η καυτή ηθοποιός Scarlett Johansson τσιτσιδωνόταν κι έβγαζε φωτογραφίες στον εαυτό της με το κινητό, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, τις οποίες διέρευσε ο χάκερ στο internet. Ωστόσο, η ίδια έχει μια πολύ λογική απάντηση επί του θέματος, την οποία έδωσε στο περιοδικό Vanity Fair.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες αυτές η Scarlett τις είχε βγάλει για να τις στείλει στον Ryan Reynolds. Αυτό συνέβη- όπως λέει- όσο οι δύο ηθοποιοί ήταν ακόμα παντρεμένοι. Δεν ήταν δηλαδή μια κίνηση ερωτικής απελπισίας μετά τον χωρισμό, του τύπου “δες τι είχες και τι έχασες, που με χώρισες άκαρδε!”.

Τις έστειλα στον άντρα μου. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό” δήλωσε η Johansson.  Και πρόσθεσε ακόμα, ότι γνωρίζει ποιές είναι οι καλές πλευρές της, για να τις φωτογραφίζει. Επίσης, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι μετά τον χωρισμό της με τον Reynolds πέρασε μια φάση κατάθλιψης.

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Johansson δήλωσε ότι προτιμά να βρίσκεται πίσω από την κάμερα. Η ιδέας μιας καριέρας σκηνοθέτη αυτήν την περίοδο την τραβάει περισσότερο από αυτήν της ηθοποιού και όπως τόνισε: “Θα ήθελα να βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες για πάντα“.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b