MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεπέρασε τα όρια το trailer του ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ

Χθες, ο Τύπος είχε πλημμυρίσει με ειδήσεις για την εξόντωση του Μουάμαρ Καντάφι κι όμως ένα trailer τον παρουσίαζε ακόμα ζωντανό, να μιλάει για τα τάκα-τούκα του Κανάκη, του θείου Λάτσιου και του Αρναούτογλου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μιλάμε φυσικά για το trailer της σατιρικής εκπομπής Ράδιο-Αρβύλα, το οποίο στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει και τον Χίτλερ σε μια εξαιρετική σκηνή της ταινίας “Η πτώση”, για να λέει διάφορα. Πρόκειται για μια σατιρική μανιέρα της εκπομπής- που έχει βγάλει γέλιο, δε λέω- αλλά αυτή τη φορά το timing της ήταν για “κλάματα”!

Με τον Καντάφι λίγες ώρες νεκρό και την ειδησεογραφία να δείχνει αποτρόπαιες εικόνες της σχετικές με την εκτέλεσή του, νομίζω πως αυτό το trailer δεν έπρεπε να μεταδοθεί και υπερέβη τα όρια. Φυσικά πρόκειται για έναν αιμοσταγή δικτάτορα, που δεν θα λείψει και σε πολλούς, αλλά, όπως λένε και στην Αμερική, “δεν κλοτσάμε ένα νεκρό άλογο”. Πόσο μάλλον όταν είναι ακόμα τόσο νωπές οι πληγές του.

Το trailer λογικά θα είχε βγει από τους ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ πριν πραγματοποιηθεί η εξόντωση του Καντάφι. Κατά πάσα πιθανότητα, λοιπόν, ήταν λάθος του καναλιού που το χρησιμοποίησε. Ίσως από κακή εκτίμηση, ίσως από άγνοια των δεδομένων. Όπως και να έχει, ήταν μία εικόνα της ελληνικής τηλεόρασης όχι καλή.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b