MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διήμερο φεστιβάλ jazz στο Penthouse 21

Μετά τις επιτυχημένες καλοκαιρινές βραδιές, το Penthouse 21 στον 21όροφο του ξενοδοχείου President επιστρέφει αυτή την Παρασκευή και αυτό το Σάββατο με δύο μοναδικά events. DJ party την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και Live Jazz Band το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. Η επιτυχία των τριών προηγούμενων ετών του Jazz Festival συνεχίζεται και φέτος στο Penthouse 21 με γνωστά ονόματα την διεθνούς και Jazz σκηνής.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την Παρασκευή οι DJ Alex B & Zaf B. αναλαμβάνουν τα decks του Penthouse 21 σε μία βραδιά με house, progressive, και electro grooves επιλογές. Η παρουσία τους σε όλα τα μεγάλα clubs αλλά και η πολυετής εμπειρία σαν ραδιοφωνικός παραγωγός αποτελεί εχέγγυο για ένα ξεχωριστό event που δεν πρέπει να χάσετε.

Το Σάββατο εμφανίζεται η Kanelli’s band. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Νότια Αφρική, η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια της Jazz Κανέλλη Σκαλκογιάννη εμφανίζεται στην ελληνική Jazz σκηνή τα τελευταία 5 χρόνια και έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Αυτό το βράδυ η Κανέλλη θα παρουσιάσει μία συλλογή απο nu jazz διασκευές με γνωστούς ήχους του περασμένου αιώνα.

Κανέλλη Σκαλοκογιάννη – Φωνητικά
Βαγγέλης Στεφανόπουλος – Πιάνο
Μάνος Λούτας – Μπάσο
Γιάννης Αγγελόπουλος – Ντράμς
Τάσος Κατσαρής – Σαξόφωνο
Warm up DJ Vassilis Laz

Μοναδικά cocktails, Asian & multiethnic fingerfood, υπέροχη θέα του Λυκαβηττού & της θάλασσας, ξεχωριστός συνδυασμός minimal με Asian διακόσμηση μαγεύουν όλους όσους επισκέπτονται το Penthouse 21 για πρώτη φορά και τους μετατρέπει στους πιο πιστούς του φίλους.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JFSLFBAJdBI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b