MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απίστευτο! Πέρασαν τον Leonardo Di Caprio για κλέφτη κοσμημάτων!

Η διασημότητα έχει και τα αρνητικά της, καθώς το να σε ξέρουν όλοι γίνεται κακός μπελάς. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, στην προσπάθεια του να κυκλοφορεί incognito με καπέλο και γυαλιά ηλίου, παραλίγο να βρει τον μπελά του!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μία υπάλληλος κοσμηματοπωλείου στην Αυστραλία είδε έναν νέο άντρα να μπαίνει στο κατάστημα, φορώντας καπέλο στο κεφάλι, γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο. Κι όχι μόνο αυτό! Δύο μεγαλόσωμοι άντρες στάθηκαν μπροστά από την είσοδο του καταστήματος, για να την φυλάνε.

Έντρομη η υπάλληλος, η οποία πίστεψε ότι το κατάστημα θα πέσει θύμα ληστείας, ζήτησε από έναν πελάτη, που βρισκόταν κοντά της, να πάει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο πελάτης τη ρώτησε αν θέλει να καλέσει και την αστυνομία.

Τελικά, δεν χρειάστηκε να γίνει τίποτα από όλα αυτά. Όταν ο νεαρός με τα γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο πλησίασε στο ταμείο, η υπάλληλος κατάλαβε ότι πρόκειται για τον star του cinema Λεονάρντο ντι Κάπριο. Κι όχι μόνο δε λήστεψε το κατάστημα, αλλά ήταν ιδιαίτερα φιλικός κι αγόρασε ένα κολιέ για 1.600 δολάρια.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b