MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ρατσιστής ο The Game: “Το hip-hop έχει γεμίσει με gay!”

Ομοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις έκανε ο rapper the Game, ο οποίος δήλωσε ότι ο χώρος του hip-hop έχει γεμίσει ομοφυλόφιλους. Οι gay, σύμφωνα με τον The Game, κυβερνούν τον κόσμο, ενώ αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, λόγω του ότι… κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα!

author-image Γιώργος Σμυρνής

O rapper σε πρόσφατη δήλωση του στο VLAD TV δήλωσε ότι πιστεύει πως πολλοί rappers «κρύβονται» και παριστάνουν ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Επίσης ο The Game δήλωσε σαρκαστικά:  “Η Beyonce έπρεπε να ρωτήσει “Who run the world? Gays!”

Παράλληλα, ο The Game υπαινίχθηκε ότι έχει συνεργαστεί με ομοφυλόφιλο rapper: “Δεν ήταν απλά ένας gay, αλλά υποκρινόταν ότι αγαπούσε τις γυναίκες και ζούσε τον rap τρόπο ζωής και τελικά ήταν ομοφυλόφιλος. Υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι rappers εκεί έξω.”

O The Game εξηγησε τις απόψεις του: “Το χειρότερο με τους ομοφιλόφυλους rappers που κρύβονται είναι ότι μπορούν να ξεγελάσουν τους δικούς τους ανθρώπους και να τους κολλήσουν AIDS και να πεθάνουν, είναι πολύ τρομακτικό.”

Η άποψη, βέβαια, ότι πρέπει να είσαι ομοφυλόφιλος για να κολλήσεις Aids, έχει αποδειχθεί αναληθής, αλλά και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Πολλοί straight νόμιζαν ότι δεν κινδυνεύουν από το σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, το οποίο θεωρούσαν ότι είναι υπόθεση μόνο των gay και κόλλησαν τον ιό. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b