MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ταινία η ζωή του θρυλικού Ozzy Osbourne

Ταινία θα γίνει η ζωή του θρυλικού Ozzy Osbourne, των Black Sabbath. Η ταινία- ντοκιμαντέρ ονομάζεται “God Bless Ozzy Osbourne”. Tην παραγωγή και σκηνοθεσία έχει κάνει ο γιος του rock star, Jack Osbourn σε συνεργασία με την Eagle Rock Entertainment.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι New York Times έχουν περιγράψει την ταινία ως μια ταινία που εξιστορεί τη χαοτική ζωή από την άθλια εργατική τάξη στα παιδικά του χρόνια … ως τις  τελευταίες ημέρες της νηφαλιότητας του».

Το God Bless Ozzy Osbourne θα εξιστορεί τις μεγάλες και θριαμβευτικές στιγμές του μεγάλου Βρετανού καλλιτέχνη και του συγκροτήματός του Black Sabbath, την επίδραση που είχε η διασημότητα στην καταστροφή του πρώτου του γάμου, αλλά και στιγμές από το δεύτερο γάμο του με τη Shannon. Επίσης, θα αναδείξει το ταξίδι του καλλιτέχνη προς τη νηφαλιότητα, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο τον Ozzy αποτελεί και το μεγαλύτερο επίτευγμα του. 

Ο Jack Osbourne δηλώνει  για το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ότι είναι το πιο ειλικρινές πορτρέτο του rock star πατέρα του. Βέβαια, το κατά πόσον αυτός ο ισχυρισμός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μένει να το δούμε. Άλλωστε, είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να δημιουργήσει ένα “ειλικρινές” πορτρέτο για τον πατέρα του. Πόσο μάλλον όταν ο τίτλος είναι “ο Θεός να ευλογεί τον Ozzy Osbourne”!

Πάντως, ο γιος του θρυλικού Ozzy υποστηρίζει ότι ξεκίνησε για να πει την αλήθεια “χωρίς να έχω στο μυαλό μου να κάνω κάτι θεαματικό – και νομίζω ότι καταφέραμε ακριβώς αυτό”, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά. 

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του βρετανού μουσικού θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Βρετανίας από τα μέσα του Σεπτεμβρίου.

[iframe width=”420″ height=”345″ src=”http://www.youtube.com/embed/JRbPWcLode0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b