MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Disney Junior στο Golden Hall!

Το Disney Channel γιορτάζει το ξεκίνημα του Disney Junior για παιδιά προσχολικής ηλικίας, με τη λειτουργία ενός μεγάλου πάρκου δραστηριοτήτων στο Golden Hall!

Monopoli Team

Από την 1η έως τις 11 Ιουνίου τα παιδιά και οι οικογένειές τους θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία του Disney Junior με πολλές δωρεάν δραστηριότητες που βασίζονται στα ήδη αγαπημένα τους αλλά και σε νέα προγράμματα:

· Mickey Mouse Clubhouse

· Ο Μαστοράκος

· Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας

· Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ

 

Την ημέρα των εγκαινίων, την 1η Ιουνίου στις 18:30 μ.μ., η Αφροδίτη Σημίτη, ραδιοφωνική παραγωγός, που χάρισε τη φωνή της στη νέα σειρά του Disney Junior «Ένα ποίημα», μια σειρά από 12 ποιήματα όμορφα επενδυμένα με κινούμενα σχέδια, θα κάνει έκτακτη εμφάνιση για να παρουσιάσει το πρώτο ποίημα, «Το Ποίημα της Μητέρας».

 

Το Disney Junior προσκαλεί τους γονείς να συμμετέχουν μαζί με το παιδί τους στην εμπειρία της Disney με τις μουσικές, συγκινητικές ιστορίες και τους χαρακτήρες της, που παράλληλα ενσωματώνουν συγκεκριμένα αναπτυξιακά θέματα και ενθαρρύνουν τα παιδιά να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι.

 

Στο Disney Junior θα προβάλλονται αποκλειστικά αγαπημένες σειρές όπως το Mickey Mouse Clubhouse, Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας, Ο Μαστοράκος και ο Ειδικός Πράκτορας Όζο, καθώς και νέες σειρές, όπως ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ, που έχει την πρεμιέρα του ταυτόχρονα με το Disney Junior, την 1η Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας του πάρκου δραστηριοτήτων: από τη 13:00 έως τις 21:00 καθημερινά και από τις 11:00-19:00 τα Σάββατα (κλειστό την Κυριακή 5 Ιουνίου).

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b