Παραδοσιακά
Ο Νίκος Ζωιδάκης στο club του Μύλου
Το Σάββατο 14 Μαΐου, ο γνωστός λυράρης από την Κρήτη υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τις μουσικές του και να μας κάνει να νιώσουμε πως βρισκόμαστε για μια βραδιά στην Κρήτη.
Monopoli Team
10.05.2011
A
A
Ο Νίκος Ζωιδάκης έρχεται για ακόμη μία φορά στην πόλη μας, και συγκεκριμένα στο Club του Μύλου, για να μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη μαντινάδες και κρητικές μελωδίες.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στα Χανιά, ο Νίκος Ζωιδάκης ξεκίνησε το 1978 να ασχολείται ερασιτεχνικά με την λύρα. Από το 1981 ξεκινά να ασχολείται επαγγελματικά και το 1985 μπαίνει στην δισκογραφία, με το πρώτο του δίσκο ο οποίος γίνεται σε συνεργασία με τον Μιχάλη Τζουγανάκη και τον Παντελή Κρασανάκη με τίτλο «Τς΄ αγάπης το χαμπέρι». Από εκεί κι έπειτα ως και σήμερα έχει στην διάθεση του πέντε προσωπικούς δίσκους και πάνω από είκοσι σε συνεργασία.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Francesca Minutoli: Η αποδοχή της μοναδικότητας σου είναι πολιτική πράξη
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου
Πρεμιέρες: H συγκλονιστική «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»
Μακριά νύχτα στη Γη του Νοντ, του Duncan Graham στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Error 404 – Reality Not Found: Έκθεση της Άλκηστης Κυριαζοπούλου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts
Άμλετ*, του Ανδρέα Φλουράκη στο Θέατρο ΕΛΕΡ
ΑΦΗγήματα: 100 Χρόνια Γεννάδειος Βιβλιοθήκη με έκθεση της ΑΦΗ collective
Το Ψέμα του Μυαλού, του Σαμ Σέπαρντ στο Σύγχρονο Θέατρο
Ένα Κουκλόσπιτο, του Χένρικ Ίψεν στη Σκηνή Μπέκετ
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Χριστούγεννα για όλους με θέατρο, αφηγήσεις και παραδοσιακές γεύσεις