Παραδοσιακά
Ο Νίκος Ζωιδάκης στο club του Μύλου
Το Σάββατο 14 Μαΐου, ο γνωστός λυράρης από την Κρήτη υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τις μουσικές του και να μας κάνει να νιώσουμε πως βρισκόμαστε για μια βραδιά στην Κρήτη.
Monopoli Team
10.05.2011
A
A
Ο Νίκος Ζωιδάκης έρχεται για ακόμη μία φορά στην πόλη μας, και συγκεκριμένα στο Club του Μύλου, για να μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη μαντινάδες και κρητικές μελωδίες.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στα Χανιά, ο Νίκος Ζωιδάκης ξεκίνησε το 1978 να ασχολείται ερασιτεχνικά με την λύρα. Από το 1981 ξεκινά να ασχολείται επαγγελματικά και το 1985 μπαίνει στην δισκογραφία, με το πρώτο του δίσκο ο οποίος γίνεται σε συνεργασία με τον Μιχάλη Τζουγανάκη και τον Παντελή Κρασανάκη με τίτλο «Τς΄ αγάπης το χαμπέρι». Από εκεί κι έπειτα ως και σήμερα έχει στην διάθεση του πέντε προσωπικούς δίσκους και πάνω από είκοσι σε συνεργασία.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #204: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά για τα “εφήμερα” – μα τόσο διαχρονικά
Onassis Dance Days ’26: Στη σφαίρα του βαθιά προσωπικού
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο