MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γλυκιά εμπειρία στο πρώτο Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη

Η παλαιότερη ελληνική σοκολάτα γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια της, δίνοντας ένα γλυκό ραντεβού σε μικρούς και μεγάλους, στις 29 και 30 Ιανουαρίου, σε ένα μουσείο διαφορετικό από τα άλλα.

Monopoli Team

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μια πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη από φοιτητές του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design, και φυσικά να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές.

Οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν επιπλέον  να παίξουν και να απασχοληθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη συνεργάζεται με την Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», προσφέροντας την υποστήριξή της σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Δημιουργήθηκε έτσι, ειδική επετειακή συσκευασία, που περιέχει 3 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη των 100γρ., το 10% των εσόδων της οποίας θα προσφερθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά». Επίσης, στον χώρο του Μουσείου θα λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της οργάνωσης.

Το Μουσείο βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη (Πειραιώς 135, Αθήνα) και θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 20.00.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b