Παραδοσιακά
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην Αυλαία
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, κατά κόσμον Γιώργης Δραμουντάνης, ανεβαίνει στη σκηνή της Αυλαίας από τις 10 Δεκεμβρίου και για τέσσερις μόνο εμφανίσεις.
Monopoli Team
07.12.2010
A
A
Από μικρό παιδί ήθελε να γίνει ζωγράφος. Με τη ζωγραφική θα ασχοληθεί ως το 1979, τότε που ο Μάνος Χατζιδάκις τον άκουσε να παίζει μαντολίνο και να τραγουδά με μια παρέα φίλων στα Ανώγεια. Θα τον καλέσει κοντά του και θα τον οδηγήσει στο τραγούδι, και τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία.
O Λουδοβίκος των Ανωγείων θα κάνει την απαραίτητη αναδρομή στις προηγούμενες αγαπημένες δισκογραφικές δουλειές του και θα συστήσει τον τελευταίο δίσκο του ‘Η τέχνη του γέλιου με αγνά υλικά’.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#38: Μπαμπά κοίτα… κοίτα μπαμπά
Backstage Stories με τη Ελίζα Σκολίδη (video)
Hot or Not #198: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Λιγότερα επεισόδια, περισσότερη αναμονή: Το τηλεοπτικό trend που γίνεται κανόνας
Πού θα φάμε την Παραμονή Χριστουγέννων;
Wake Up Dead Man: Το πιο σκοτεινό Knives Out αξίζει την προσοχή σας
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 20-21 Δεκεμβρίου
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν το ΣΚ στην Αθήνα