MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 νέα smartphones από την HTC

Ως “απάντηση” στον ανταγωνισμό της κατηγορίας των “έξυπνων κινητών” έρχονται τα νέα smartphones από την HTC. Πρόκειται για τα HTC Desire HD™ & HTC Desire Z™, με την ανανεωμένη υπηρεσία HTC Sense™, καθώς και τα HTC 7 Mozart™, HTC 7 Trophy™ και HTC HD7™ με τη νέα Windows Microsoft Phone 7 πλατφόρμα.

Monopoli Team

Τα πέντε νέα smartphones θα διατεθούν από την HTC στην ελληνική αγορά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Παράλληλα με τα νέα τηλέφωνα, η HTC παρουσίασε τη βελτιωμένη φιλοσοφία σχεδιασμού HTC Sense, η οποία ενσωματώνεται στα δύο νέα της Android™ smartphones, HTC Desire HDTM και HTC Desire ZTM.

  • Το HTC Sense™ ενσωματώνει μια γκάμα αναβαθμισμένων πολυμεσικών υπηρεσιών και υπηρεσιών βασισμένων στην γεωγραφική θέση, ενώ εισάγει το HTCSense.com, μια σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών της HTC. Παράλληλα, εισάγει σημαντικές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται μια σειρά από δωρεάν συνδεδεμένες υπηρεσίες, με την ονομασία HTCSense.com, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης των κινητών τηλεφώνων της HTC.
  • Τα HTC Desire HD™ και HTC Desire Z™ συνδυάζουν το στιλ με τη λειτουργικότητα. Τα νέα Android™ κινητά μετατρέπουν κάθε λειτουργία σε απόλαυση, από την απλή ενημέρωση μέχρι την επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την προβολή φωτογραφιών και την εύρεση οποιασδήποτε τοποθεσίας. Η εντυπωσιακή νέα όψη τους εμπλουτίζεται παράλληλα με την ποιότητα των multimedia εφαρμογών που προσφέρουν.
  • Επιπρόσθετα με τα νέα Android™ κινητά τηλέφωνα, η HTC προσφέρει μια δυναμική και ολοκληρωμένη σειρά τριών νέων smartphones που υποστηρίζουν τη νέα Windows Microsoft Phone 7 πλατφόρμα. Τα HTC 7 Mozart™, HTC 7 Trophy™ και HTC HD7™, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό την καινοτομία και τον εφευρετικό σχεδιασμό.

Κάθε νέα συσκευή ενσωματώνει μια πληθώρα τεχνολογιών αιχμής και μια σειρά μοναδικών εφαρμογών HTC στις οποίες αποκτά κανείς πρόσβαση μέσω του νέου HTC Hub που προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα Windows Phone 7 Hubs.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b