MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
09
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κάνε το καλό και… βρες δουλειά!

H Vodafone δίνει την ευκαιρία σε 3 άτομα να εργαστούν για ένα χρόνο σε έναν κοινωφελή οργανισμό, μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς “Vodafone World of Difference”.

Monopoli Team

Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με όραμα και πάθος να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να συνεισφέρουν στο έργο ενός κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού, με τη Vodafone να καλύπτει τον μισθό τους. Μέχρι σήμερα εφαρμόζεται από την εταιρεία σε 17 χώρες με μεγάλη επιτυχία, έχοντας δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 700 επιτυχόντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους.

 

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα “Vodafone World of Difference”, είναι οι υποψήφιοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι κάτοικοι Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησής τους. Ο ενθουσιασμός, η δέσμευση, ο δυναμισμός αλλά και οι ικανότητες, η γνώση και τα κατάλληλα προσόντα είναι απαραίτητα στοιχεία για όποιους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν ουσιαστικά στο έργο του οργανισμού που θα επιλέξουν.

 

Για αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.vodafone.gr/world-of-difference.

 

Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων συμμετοχής είναι η 24η Οκτωβρίου 2010.

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
25 χρόνια ACCESS Fashion με ένα επετειακό privé dinner party στη Θεσσαλονίκη
Εταιρικές Δράσεις
InterMed & Be-Live: Μια σύμπραξη για την ενίσχυση της γονιμότητας
Γεύση
Νέα εποχή με το γαστρονομικό take over της Αίγλης Ζαππείου
Εταιρικές Δράσεις
Η νέα καμπάνια της Answear εστιάζει στην ψυχική υγεία των ανδρών
Εταιρικές Δράσεις
Ivana Grossi: Μια νέα capsule συλλογή που αναδεικνύει τη θηλυκότητα
Εταιρικές Δράσεις
Το Electra Rhythm Athens εγκαινίασε την νέα του εποχή
Εικαστικά
Στο NYX Esperia Palace ανακαλύπτεις το «σχήμα της επιθυμίας»
Αγορές
realme GT 8 Pro: Ένα από τα πρώτα smartphones με Snapdragon 8 Elite Gen 5 στην ελληνική αγορά
Εκδηλώσεις
15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στην μεγάλη γιορτή των spirits;
Εταιρικές Δράσεις
Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας powered by ΔΕΗ
Εταιρικές Δράσεις
Chiesi “We ACT Day” 2025: Περιβαλλοντική ευθύνη σε δράση
Εταιρικές Δράσεις
Conrad Corfu: Το νέο πολυτελές resort της Hilton υπόσχεται την απόλυτη απόδραση στο Ιόνιο