MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σχεδιασμός INFINIA στη νέα σειρά τηλεοράσεων της LG

Άλλη μία σειρά τηλεοράσεων LCD, με τεχνολογία LED, έρχεται από την LG Electronics, η οποία προσθέτει στο «παιχνίδι» τον σχεδιασμό INFINIA Borderless.

Monopoli Team

Με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, η νέα σειρά LG LED LCD LE5300 έχει ήδη αποσπάσει τη διάκριση «European Best Value LCD TV 2010 – 2011» στα EISA Awards 2010.

 

Τι προσφέρει

 

Η LE5300 παρέχει υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας Full HD 1080p, με τεχνολογία TruMotion 100Hz και δυναμικό λόγο αντίθεσης 3.000.000:1. Διαθέτει συνδεσιμότητα Wireless Ready, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να συνδέουν ασύρματα την τηλεόραση με εξωτερικές συσκευές, σύνδεση USB 2.0, με δυνατότητα αναπαραγωγής HD DivX απευθείας από τη θύρα και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T με MPEG4 για παρακολούθηση ψηφιακών καναλιών.

 

Επιπλέον, διακρίνεται και για την ενεργειακή της απόδοση, καθώς με την αξιοποίηση του οπίσθιου φωτισμού LED και τη λειτουργία Smart Energy Saving Plus, καταναλώνει έως και 75% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις συμβατικές τηλεοράσεις LCD.

 

Σημειώνεται πως η LG παρέχει εγγύηση 0 Pixel για όλες τις LCD τηλεοράσεις από 42’’ και άνω, η οποία περιλαμβάνει άμεση παραλαβή και αντικατάσταση του προϊόντος on-site, ακόμα και για ένα μόνο καμένο pixel.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.lg.com/gr.   

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b