MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Nokia N8

Το “αντίπαλον δέος” του iPhone και του BlackBerry θα κρατήσει για λίγο παραπάνω σε αγωνία τους καταναλωτές, καθώς η κυκλοφορία του στην αγορά πήρε νέα αναβολή, για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

H «απόλυτη συσκευή ψυχαγωγίας με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο», όπως χαρακτηρίζεται από τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα το Nokia N8, έρχεται με φιλοδοξία να κερδίσει το χαμένο έδαφος σε σύγκριση με smartphones άλλων εταιρειών. Εξοπλισμένο με κάμερα 12 megapixels, πρόσβαση στο Ovi Store, δυνατότητα παρακολούθησης Web TV on-demand και λειτουργικό σύστημα Symbian 3, το N8 καταφέρνει να υποστηρίξει για πρώτη φορά λειτουργίες κι εφαρμογές που ήταν άγνωστες στα Nokia κινητά, όπως τα multi touch, flick scrolling και pinch-zoom.

 

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, που έκαναν λόγο για τα μέσα του μηνός, το N8 φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμο στο online κατάστημα της Nokia (Νokia Online Shop) την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Nokia World, η εταιρεία παρουσίασε τη νέα σειρά smatphones, με ενσωματωμένη τη νέα έκδοση της πλατφόρμας Symbian, τις αναβαθμισμένες εφαρμογές και υπηρεσίες του Ovi Store και την beta έκδοση των Ovi Maps.

 

Αναλυτικά:


Nokia C6


Το Nokia C6 είναι ένα slide smartphone με qwerty πληκτρολόγιο, το οποίο διαθέτει ιδιαίτερο στυλ σε μικρές διαστάσεις. Εξοπλισμένο με οθόνη αφής, με  ειδική πολωτική επίστρωση, Symbian 3, 8MP κάμερα και βίντεο σε ανάλυση 720p, ενσωματώνει δημοφιλείς εφαρμογές ψυχαγωγίας και κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μοντέρνο περίβλημα.

 

Nokia C7


Με οθόνη 3.5 ιντσών, το Nokia C7 είναι μια πιο ελαφριά και λεπτή εκδοχή του C6. Ενώ περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις λειτουργίες του προηγούμενου smartphone, καθιστά πιο εύκολη την πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα, ενώ συνδυάζει τις απαλές σχεδιαστικές γραμμές με υλικά όπως το γυαλί και το ανοξείδωτο ατσάλι.

 

Ε7: Κινητό για επαγγελματίες


Κομψό, λειτουργικό και εύχρηστο είναι μεταξύ άλλων, το E7, το οποίο, σύμφωνα με τη Nokia, θα είναι «η καλύτερη επαγγελματική συσκευή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ». Είναι ένα slide κινητό με πλήρες qwerty πληκτρολόγιο, διαθέτει οθόνη αφής 4 ιντσών, με ειδική πολωτική επίστρωση για μεγαλύτερη ευκρίνεια, κάμερα 8MP και Symbian 3 λειτουργικό σύστημα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nokia.gr.

 

Photo Gallery

 

Photo 1: C6

Photo 2: C7
Photo 3: E7

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b