MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nέα «λεπτή» σειρά οθονών για Η/Υ από την LG

Eκλεπτυσμένος σχεδιασμός και υψηλή ενεργειακή απόδοση χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά οθονών για Η/Υ, LED LCD LG E60, της LG Electronics.

Monopoli Team

Με πάχος μόλις 12,9 χιλ., η LED LCD LG E60 για υπολογιστές αποτελεί την πιο λεπτή σειρά της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα, εξοικονομεί έως και 45% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις συμβατικές LCD οθόνες. Στα «πράσινα» χαρακτηριστικά της, προστίθεται η μειωμένη χρήση επικίνδυνων υλικών, όπως ο υδράργυρος και τα αλογόνα.

 

Εκτός από το μοντέρνο φινίρισμα, διακρίνεται ακόμα για την υψηλή της ευκρίνεια, καθώς χρησιμοποιεί αποδοτικότερα τον οπίσθιο φωτισμό LED, ενώ προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας Full HD, μέσω της νέας λειτουργίας Υψηλής Αντίθεσης (Mega Contrast Ratio).

 

Επιπλέον, διαθέτει μια σειρά «έξυπνων» χαρακτηριστικών, όπως το εύχρηστο μενού EZ Control OSD, τη λειτουργία Photo Effects και το Original Ratio, για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

 

Η LG παρέχει εγγύηση 2 ετών on-site σε όλα τα μοντέλα των οθονών της και προσφέρει εγγύηση 0 pixel στις οθόνες Η/Υ από 17” μέχρι 24”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.lg.com/gr.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b