Monopoli Team
14.09.2010
A
A
Ο Ρώσος μουσικός ξεκίνησε την καριέρα του ως παιδί θαύμα, δίνοντας την πρώτη του συναυλία στα πέντε μόλις χρόνια του, ενώ στην ηλικία των 11 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε όλες τις κατηγορίες στο Διαγωνισμό Βιενιάφσκι.
Από τότε έχει διαγράψει μια λάμπρη καριέρα με πλούσια και βραβευμένη δισκογραφική πορεία και έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου, όπως την Συμφωνική της Βοστόνης, την Ορχήστρα του Κλίβελαντ και την Ορχήστρα της Σκάλας του Μιλάνου.
Την συγκεκριμένη συναυλία διευθύνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΚΟΘ, αρχιμουσικός Μύρων Μιχαηλίδης, ενώ τον Vadim Repin πλαισιώνει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Stop scrolling: Εβδομάδα με Oscars, Παπαϊωάννου Χ Rosalia και (μονίμως) πόλεμο
Αυτή την 25η Μαρτίου πάμε για φαγητό δίπλα στη θάλασσα
Family Weekend: 12+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Η ποίηση μέσα από τα μάτια (και τους στίχους) των μεγάλων μας ποιητών
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 21-22 Μαρτίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν 21-22 Μαρτίου
Άννα Μπολένα: Ένα σπάνιο ορόσημο του ιταλικού ρομαντικού ρεπερτορίου ζωντανεύει στη Λυρική
Ο “ανίκητος” Τσακ Νόρις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών
It’s always the sun: Έκθεση φωτογραφίας για το νέο λεύκωμα της Ελισάβετ Μωράκη
Stillborn: Μια σωματική solo performance για το αίσθημα του κενού στο Steehos Space