MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ελληνική Θεαμάτων: Τι θα δούμε τη θεατρική περίοδο 2010-2011

Σημαντικές καινούριες -αλλά και παλαιότερες- παραγωγές και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ελληνικής Θεαμάτων για τη θεατρική περίοδο 2010-2011.   Ανάμεσα στις καινούριες παραγωγές που ετοιμάζονται για τη φετινή χειμερινή σεζόν, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε «Τα κορίτσια με τα μαύρα» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, το «Για όνομα του Θεού!» της Γιασμίν Ρεζά, «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη Ναταλία Τσαλίκη, το έργο «Στο κόκκινο», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον «Τυφλοσούρτη» του Θοδωρή Αθερίδη με τον ίδιο και τη Ζέτα Μακρυπούλια και το «Ράους» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Monopoli Team

Οι παραστάσεις αναλυτικά:

 

ΑΛΙΚΗ


 «Τα κορίτσια με τα μαύρα», των Αλέξανδρου Ρήγα & Δημήτρη Αποστόλου

Μια τολμηρή, σαρκαστική κωμωδία για τη διαφθορά, που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Πρωταγωνιστούν: Χρυσούλα Διαβάτη, Ελένη Καστάνη, Σοφία Μουτίδου, Χρύσα Ρώπα και άλλοι δέκα ηθοποιοί.  

 

«Mazoo and the Zoo- The Musical». Η αγαπημένη παράσταση των παιδιών θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

 

 

ΑΠΟΘΗΚΗ

«Σεσουάρ για Δολοφόνους», για 12η χρονιά.

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο για την εκρηκτική αυτή παράσταση, με διανομή- έκπληξη που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ


 «Φουρκέτα», της Ελένης Γκασούκα

Το έργο της Ελένης Γκασούκα συνεχίζεται και φέτος, για τρίτη χρονιά. Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Κόκλας, Θανάσης Αλευράς, Μπάμπης Γιωτόπουλος – Κώστας Δαρλάσης, Ματίνα Νικολάου, Λευτέρης Βασιλάκης.

 

«Αττική Οδός», των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα
2ος χρόνος

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Μαρία Αντουλινάκη, Σταύρος Ζαλμάς, Σταύρος Καραγιάννης, Σταύρος Μερμήγκης, Τζένη Ρουσσέα, Ράνια Σχίζα, Γιώργος Τζώρτζης, Κατερίνα Τσάβαλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης 

Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει τον Οκτώβριο.

 

 

ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ


 «Για όνομα του Θεού!», της Γιασμίν Ρεζά

Το βραβευμένο έργο της Γιασμίν Ρεζά ανεβαίνει τον Οκτώβριο στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη σε μετάφραση Γιώργου Βούρου, σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Φέρτη, Γιάννη Βούρο και Κατιάνα Μπαλανίκα.

 

 

ΚΙΒΩΤΟΣ

 

 «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», του Γιώργου Τζαβέλλα

Το έργο του Γιώργου Τζαβέλλα, «Η  γυνή να φοβήται τον άνδρα», μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, ζωντανεύει στο θέατρο Κιβωτός σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με τον ίδιο και τη Ναταλία Τσαλίκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η Δήμητρα Γαλάνη γράφει τη μουσική και τα τραγούδια του έργου σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο

 

 

ΛΑΜΠΕΤΗ


«Συμπέθεροι απ’τα Τίρανα», των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα 

3ος χρόνος

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Τζόυς Ευείδη

 

ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ


«Ο Τυφλοσούρτης», του Θοδωρή Αθερίδη 

Μια νέα αστυνομική κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, που κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο. Πρωταγωνιστούν: Σοφία Φιλιππίδου, Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκη Γαβριηλίδου, Χρήστος Πλαΐνης.

 

«Ήρωες», της Ελένης Γκασούκα 

Η επιτυχημένη μουσικο-σατιρική παράσταση των «Ηρώων» ξεκινάει πάλι από τον Οκτώβριο στο Μικρό Παλλάς. Στη σκηνή οι Θανάσης Αλευράς, Γιώργος Μυλωνάς, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Καΐκης, Ματίνα Νικολάου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδη και Βίκη Καρατζόγλου.

Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει τον Οκτώβριο.

 

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131


«Ράους», των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα 

Η καινούρια, επίκαιρη κωμωδία των Παπαθανασίου- Ρέππα, θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Άβα Γαλανοπούλου, Βασιλική Ανδρίτσου, Ζώγια Σεβαστιάνου, Παντελής Καναράκης, Σπύρος Πούλης και Χάρης Γρηγορόπουλος.

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ


«Στο κόκκινο», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή

Ο Σταμάτης Φασουλής επέλεξε γι’αυτό το χειμώνα το βραβευμένο με έξι βραβεία Tony έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Τζον Λόγκαν «Στο Κόκκινο». Ο ίδιος πρωταγωνιστεί μαζί με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. 

Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Νοέμβριο.

 

«Τι είδε ο Μπάτλερ», του Τζο Όρτον, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου 

Από τον Οκτώβριο, για 2η χρονιά, αυτή τη φορά στη σκηνή του θεάτρου Δημήτρης Χορν. Πρωταγωνιστούν: Λυδία Φωτοπούλου, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιώργος Γλάστρας, Κώστας Μπερικόπουλος, Θάνος Τοκάκης και ο Αλέξανδρος Αλπίδης.

«Το Μπουφάν της Χάρλεϊ», του Βασίλη Κατσικονούρη 

Δεύτερος χρόνος για τη μεγάλη προσωπική καλλιτεχνική επιτυχία της Άννας Παναγιωτοπούλου στο μονόλογο του Βασίλη Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b