MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

3 «φρέσκιες» υπογραφές στα… πόδια σας!

Monopoli Team

Eugène Riconneaus

O αυτοδίδακτος Γάλλος σχεδιαστής Eugène Riconneaus, αν και μόλις 20 χρόνων, λανσάρει την πρώτη του κολεξιόν. Έμπνευσή του δεν είναι μόνο οι φίλες του, αλλά όλες οι γυναίκες που γνωρίζει καθημερινά σε κάθε επαφή του – είναι γι’ αυτόν οι μούσες, οι ποιήτριές του. Elina, Simone, Cécile, Charlotte, Cassiopée, Sylvia είναι τα σχέδια για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2010. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι κυρίως σουέντ, με τα φτερά στρουθοκαμήλου και τη δαντέλα να βάζουν το «κερασάκι στην τούρτα».

 

 

 

Chiquita by Nc

Η καταγωγή της είναι από τον Λίβανο και το 2009 αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα πρώτα της σχέδια. Στην φετινή κολεξιόν κινείται σε απλές γραμμές με βάση το χρυσό, το ασημί και το μαύρο. Όλα τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα με δέρμα από την Ιταλία, ενώ ως βασικό υλικό χρησιμοποιούνται επίσης κρύσταλλα Swarovski. Όπως λέει και η ίδια, «Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή, ρωτήστε την Σταχτοπούτα»!

 

 

 

Lislie Yeung

Γεννημένη στο Hong Kong και με σπουδές στην Αγγλία  και την Αμερική. Εργάστηκε στη Νέα Υόρκη σχεδιάζοντας ρούχα  και παπούτσια για πολλές εταιρείες, όμως ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι δικό της. Η τελευταία της κολεξιόν έχει ως θέμα τον αλμπινισμό και τα συναισθήματα που μας προκαλεί. Αυτό προσπάθησε να το αποδώσει στα παπούτσια της, χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά υλικά από την Ιταλία και τη Γαλλία, καθώς και εξωτικά δέρματα από σαλάχι και πύθωνα, σε αποχρώσεις του λευκού.

 

Νάνσυ Μήλιου

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b