MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βραδιές γευσιγνωσίας με κρασιά Χατζημιχάλη στο Matsuhisa!

Δύο βραδιές γευσιγνωσίας αφιερωμένες στα κρασιά του κτήματος Χατζημιχάλη διοργανώνονται από το εστιατόριο Nobu Matsuhisa, στις 25 και 26 Μαΐου. Τα κρασιά του κτήματος απέσπασαν πρόσφατα σημαντικές διακρίσεις από τον  έγκριτο οινικό οδηγό “The Wine Advocate” του οινοκριτικού Robert M. Parker Jr και προσκαλούν όλους τους οινόφιλους να τα δοκιμάσουν.

Monopoli Team

Η ιδιαίτερη γεύση και το άρωμα των κρασιών θα αναδειχτούν μέσα από τα πιάτα του Matsuhisa Athens.

Αναλυτικά, το μενού θα είναι «από καρδιάς» (Omakase) και θα περιλαμβάνει: Λευκό Ψάρι Τιραντίτο, Σολομός Νέο Στυλ Σασίμι, Σαλάτα  Σασίμι με Matsuhisa Ντρέσινγκ, Μαύρος Μπακαλιάρος με Γιούζου Μίσο «Μπλάκ Κοντ», Φιλέτο Μοσχάρι με Σάλτσα Τεριγιάκι, Nobu Ποικιλία Σούσι και για το τέλος Whiskey Cappuccino.

Οι ετικέτες που θα το συνοδεύσουν, θα είναι ό,τι καλύτερο έχει να προτείνει το κτήμα Χατζημιχάλη:

Sauvignon Blanc του 2009 Αμπελοτόπι “Κρυόβρυση”, που χαρακτηρίζεται από την ένταση των αρωμάτων του (κυρίως εσπεριδοειδών, φρεσκοκομμένου αχλαδιού και πράσινου μήλου σε φόντο λεμονανθών).

Chardonnay Κτήμα Χατζημιχάλη – Αμπελοτόπι Γερακοφωλιά του 2009, που θα πλημμυρίσει το μάτι με το λαμπερό, ανοιχτό κίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες και θα συναρπάσει με τη μεστή και πληθωρική του γεύση.

Το Syrah Κτήμα Χατζημιχάλη – Αμπελοτόπι Ντρίσμπεϊ 2006 διακρίνεται για το βαθύ πορφυρό χρώμα και τα αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων και ελιάς σε φόντο διακριτικών μπαχαρικών με το μαύρο πιπέρι και το γαρύφαλλο να πρωταγωνιστούν.

Το Moscato d’Asti DOCG, GANCIA θα ολοκληρώσει την απόλαυση με τα πληθωρικά αρώματα μήλου και ροδάκινου και τις ελαφριές νύξεις μελιού και φασκόμηλου.


Η τιμή για τη βραδιά γευσιγνωσίας είναι 90 ευρώ το άτομο ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο:

Arion, a Luxury Collection Resort & Spa, Astir Palace Resort, 40 Απόλλωνος, Βουλιαγμένη, Αθήνα.

Τηλ.: +30 210 8960510, www.arionresortathens.com

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b