MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Gourmet βραδιά με αγαπημένες μπύρες στο Moorings!

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μπύρα και Ευ Ζην», η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διοργανώνει βραδιά γευσιγνωσίας γεμάτη με τις εκλεκτές μπύρες Amstel Bock, Fischer, McFarland και Duvel, στον όμορφο χώρο του εστιατορίου Moorings.

Monopoli Team

Οι λάτρεις του ζύθου αλλά και όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν νέες γευστικές εμπειρίες, μπορούν απλώς να έρθουν στο ραντεβού την Πέμπτη  27 Μαΐου και ώρα 21:00 στη Μαρίνα Βουλιαγμένης.

 

Ο chef Ανδρέας Σχοινάς, με την καθοδήγηση του κριτικού γεύσης Δημήτρη Αντωνόπουλου, υπόσχεται να παντρέψει τις γεύσεις μπύρας και πιάτων δημιουργώντας ένα απολαυστικό ανοιξιάτικο δείπνο. Ο συνδυασμός των γεύσεων δεν είναι τυχαίος, αφού η Duvel συνοδεύει επάξια δημιουργίες με κρέας ή ψάρι, η Fischer ταιριάζει απόλυτα με τα μύδια, η McFarland «τρελαίνεται» για τσίλι και η Amstel Bock αναδεικνύει τη γεύση των καπνιστών!

 

Για να γνωρίσετε κι εσείς τους εκπλεπτυσμένους αυτούς ζύθους και να γευτείτε το ειδικά σχεδιασμένο μενού, επισκεφθείτε το γνωστό στέκι των Νοτίων Προαστίων στις 27/5. Το μενού 4 πιάτων με τη συνοδεία ζύθων, προσφέρεται στην ειδική τιμή των €30/άτομο.

 

Οι κρατήσεις γίνονται μέσω του εστιατορίου Moorings στο τηλέφωνο 210 9670659.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b