MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συλλεκτικά Lacoste με την υπογραφή σας

Η Lacoste διανύει την 8η δεκαετία της και τιμά τη θρυλική μπλούζα που αποτέλεσε την αρχή της δημιουργίας της. Δίνει έτσι την ευκαιρία στους λάτρεις του στιλ να αποκτήσουν το κλασικό L.12.12 Limited Edition με τα αρχικά του ονόματός τους αποτυπωμένα πάνω του.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Με αγορές πάνω από 250 ευρώ, στις boutique Lacoste, ένα L.12.12 θα είναι «αποκλειστικά» δικό σας!  Κάθε λευκό polo θα είναι μοναδικό, αφού έχετε τη δυνατότητα επιλογής από 2 γραμματοσειρές και 8 χρώματα, ένα για κάθε δεκαετία της ιστορίας της μάρκας.

 

Η ενέργεια αυτή θα πραγματοποιείται σε όλες τις boutique Lacoste, από τη Δευτέρα 3 Μαΐου, έως τη Δευτέρα 31 Μαΐου.  Μόνη προϋπόθεση, οι αγορές Lacoste αξίας τουλάχιστον 250€, με μία μόνο απόδειξη.

 

Η ιστορία ξεκίνησε κάπως έτσι…

Η μπλούζα Lacoste δημιουργήθηκε το 1933 όταν ο Rene Lacoste, τότε αστέρας του tennis, αποφάσισε να  ξεκινήσει την παραγωγή της πιο κατάλληλης μπλούζας για το άθλημα. «Για να επιβιώσω στα καυτά αμερικανικά τερέν, αποφάσισα να αποκτήσω μια μπλούζα ειδικά φτιαγμένη για μένα…». Αυτό οδήγησε στη δημιουργία της L.12.12.

 

L σημαίνει Lacoste

1 για τον τύπο του υφάσματος (βαμβακερό petit pique)

2 για τα κοντά μανίκια

12 για το 12ο πρωτότυπο, που ήταν αυτό που ενέκρινε ο Rene Lacoste για παραγωγή.

 

Το μπλουζάκι L.12.12 σε αριθμούς:

Δημιουργήθηκε πριν από 80 σχεδόν χρόνια
Είναι το 12ο πρωτότυπο, το οποίο ήταν και αυτό που ενέκρινε ο Rene Lacoste για παραγωγή
Το 1ο ρούχο που είχε το σήμα της μάρκας του εμφανές εξωτερικά.
20.000 μέτρα αγνής βαμβακερής κλωστής είναι απαραίτητα για τη δημιουργία του, και xxx είναι τα χρώματα στα οποία κυκλοφορεί το L.12.12!

Περισσότερα από Αγορές