MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Couture fashion bazaar για καλό σκοπό!

Από τη Δευτέρα 21 έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, διοργανώνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι φιλανθρωπικό bazaar μόδας για την ενίσχυση των σκοπών της W.I.N HELLAS. Το W.I.N σημαίνει Women In Need (γυναίκες σε ανάγκη) και λειτουργεί ως μη κυβερνητικός οργανισμός για τη στήριξη των κακοποιημένων γυναικών αλλά και για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το κοινωνικό αυτό πρόβλημα.

Couture fashion bazaar για καλό σκοπό! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Οι γυναίκες που συμμετέχουν στη W.I.N αποκτούν μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων τα κατάλληλα εφόδια για να αποφύγουν ή να δραπετεύσουν από το περιβάλλον κακοποίησής τους.

Προς ενίσχυση του σημαντικού αυτού έργου οι σχεδιαστές Jean Charles de Castelbajac, Lito Barre, Pomme D’ Api, Katerina Alexandraki, Maria Mastori, Filep Motwary, Avtandil, Konstantinos, Victoria Kyriakides, Parthenis, Frida Karadima, Dimitri Zafiriou, Evangelos Kavathas, Samantha Sotos, Pavlos Kyriakides, Aslanis, Kathy Heyndels, Makis Tselios, Nikos-Takis θα εκθέσουν και θα πουλήσουν τα ρούχα και αξεσουάρ τους σε πολύ χαμηλές τιμές που θα φτάνουν μέχρι και το -75%, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στη W.I.N.

Το fashion bazaar θα λειτουργεί 12:00-20:00, στην αίθουσα «’γγελος Σικελιανός» στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 3461589

 

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b