MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
21
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Swisssport Hellas: Αποστολή βοήθειας στην Παλαιστίνη

Μαζί με την Royal Jordanian Αirlines μετέφεραν φαρμακευτικό υλικό

Swisssport Hellas: Αποστολή βοήθειας στην Παλαιστίνη - Monopoli.gr
Monopoli Team

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η Swisssport Hellas σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Royal Jordanian , για τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στην Παλαιστίνη, την οποία προσέφερε ο Δήμος Νίκαιας.

Στις 22 Ιανουαρίου, με την πτήση που πραγματοποιήθηκε από την Royal Jordanian, μεταφέρθηκαν 100 κιβώτια με φαρμακευτικό υλικό, το οποίο παραδόθηκε στην πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Αμμάν.

Τόσο η  Swisssport Hellas όσο και η Royal Jordanian ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Δήμου Νίκαιας και μετέφεραν  χωρίς χρηματική επιβάρυνση την ανθρωπιστική βοήθεια. Μία κίνηση που επιβεβαιώνει τον ανθρώπινο χαρακτήρα της Swissport Hellas, την ευαισθητοποίησή της σε κοινωνικές ανάγκες και την άμεση αντίδρασή της σε θέματα που αφορούν την δυσμενή κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή.     

Σε παγκόσμιο επίπεδο η Swissport, με εμπειρία 40 ετών στο χώρο, δραστηριοποιείται σε 43 χώρες και σε περισσότερα από 180 αεροδρόμια, στο δε πελατολόγιό της τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Η Swissport Hellas με έντονη παρουσία στην Ελλάδα (από το 2000), με δραστηριότητα στα πέντε μεγαλύτερα αεροδρόμια της επικράτειας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο) αποτελεί τη σταθερή επιλογή των περισσότερων και πιο φημισμένων αεροπορικών εταιρειών Baboo, Air Malta, Air Transat, British Airways, Brussels Airlines, Continental Airlines, Cyprus Airways, Delta Airlines, Emirates, KLM,  Qatar Airways, Royal Jordanian, Swiss International, Thai International, όλες οι αεροπορικές εταιρείες του ομίλου TUI Travel, Monarch Airlines, Jet2.com, Volareweb, GermanWings, Thomas Cook UK και πολλές άλλες.

Η Swissport International από το 2001 και για 8 συναπτά έτη κερδίζει επάξια τον τίτλο της «Διεθνούς Εταιρείας Επίγειας Εξυπηρέτησης της Χρονιάς – Global Handling Company of the Year» από το Institute of Transport Management.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις