MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
22
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Interactive Marketing Seminars

Από το ΙΑΒ και το Ινστιτούτο Επικοινωνίας

Interactive Marketing Seminars - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το Ιnteractive Advertising Bureau (IAB) και το Ινστιτούτο Επικοινωνίας, ανακοινώνουν για το 2009 σειρά θεματικών σεμιναρίων στο Digital και Interactive marketing.

Τα σεμινάρια, πέρα από το καθιερωμένο «The A-Z of Interactive Marketing» που ανανεώνεται σε ύλη και τρόπο προσέγγισης, θα καλύψουντους τομείς του online media planning, του online creative strategy, του performance & search marketing, της διαχείρισης εταιρικής online παρουσίας και της επικοινωνίας μέσα από τα social media.

Εισηγητές στα σεμινάρια είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες από το χώρο του interactive marketing ενώ την ακαδημαϊκή επίβλεψη έχει ο Ανδρέας Ευαγγελάτος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο  Αθηνών.

Ιδιαίτερη βάση θα δοθεί, στην παρουσίαση case studies από την Ελληνική Πραγματικότητα και στην ενεργό συμμετοχή του ακροατηρίου μέσα από workshops. Οι ημερομηνίες των σεμιναρίων, το αναλυτικό πρόγραμμα και τα ονόματα των εισηγητών θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το πρώτο σεμινάριο της σειράς, το «Α-Ζ of Interactive Marketing» έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 11 και 12 Μαρτίου. Για συμμετοχές στο συγκεκριμένο σεμινάριο, αλλά και για ενημέρωση σχετικά με τα υπόλοιπα, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία IEπ/ΙΑΒ, στο 210 3318065, ή στο e-mail [email protected]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις