MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Elite: 33 χρόνια βαδίζει σταθερά!

Η εταιρία υποδημάτων ισχυροποιεί τη θέση της στην ελληνική αγορά

Elite: 33 χρόνια βαδίζει σταθερά! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Elite, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής υποδημάτων στην Ελλάδα, ξεκίνησε δυναμικά το πρώτο 3μηνο του 2009 σε πείσμα των δύσκολων καιρών.

Την καλύτερη και πετυχημένη επένδυση αποτελεί η εφαρμογή των μοντέλων Elite και Bata Stores. Με σημεία πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σήμερα η εταιρία απαριθμεί 65 δικά της καταστήματα και 350 σημεία πώλησης / επιλεγμένα καταστήματα.

Η Elite συνεχίζει τη στρατηγική ανάπτυξης που σχεδίασε το 2006 και που έφερε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα καθώς διαμορφώθηκε ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων.

Μέσα στο 1ο 4μηνο του 2009 θα ανοίξουν έντεκα (11) νέα καταστήματα Elite σε Γλυφάδα, Αιγάλεω, Ασπρόπυργο (West Plaza), Κόρινθο, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, Βόλο, Μουδανιά, Κιλκίς, νέο κατάστημα στην Λευκωσία – Κύπρος το οποίο είναι το τρίτο στην Χώρα και δύο στα Βαλκάνια στα Τίρανα Αλβανίας και Burgas Plaza στη Βουλγαρία. Ένα νέο κατάστημα ΒΑΤΑ, λειτουργεί ήδη στην Θεσσαλονίκη. Το δίκτυο της εταιρίας επεκτείνεται και στο εξωτερικό απαριθμώντας συνολικά 11 καταστήματα σε Κύπρο, Λίβανο, Ντουμπάι, Ιορδανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Σερβία.

Ιδιαίτερα ανοδική χαρακτηρίζεται η πορεία της εταιρίας, καθώς παρουσίασε για το 2008 και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διψήφια αύξηση τζίρου.

Όλα αυτά επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της εταιρίας στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας υποδημάτων, η οποία το 2009 κλείνει 33 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις