MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι αναπτήρες BiC “φωτίζουν” τα παιδιά!

H εταιρία ενισχύει το έργο της Μέριμνας

Οι αναπτήρες BiC “φωτίζουν” τα παιδιά! - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η BiC αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα παιδιά και προσφέρει το συνολικό ποσό των 7.122 στη μη κερδοσκοπική εταιρία Μέριμνα. Το χρηματικό ποσό προέρχεται από πανελλαδική προωθητική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε για διάστημα 5 εβδομάδων, σε μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, η BiC συγκέντρωσε από κάθε πώληση ειδικής συσκευασίας αναπτήρων 0,30 για το έργο της Μέριμνας. Με κεντρικό μήνυμα «Βοηθάμε να μη σβήσει η ελπίδα», η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί μέρος των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της BiC για την προώθηση των αναπτήρων αντίστασης στη χρήση για παιδιά (child-resistant lighters), η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2008.

Η κα. Κάλλια Αρμαγανίδου, Διευθύντρια της Μέριμνας, δήλωσε σχετικά: «Από την απαρχή της συνεργασίας μας η BiC βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και υποστηρίζει παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη από ασφάλεια, αγάπη και φροντίδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία μας συνεχίζεται».

Αξίζει να σημειωθεί πως η BiC διέθεσε επίσης γραφική ύλη για τους σκοπούς του πρώτου Πανελλήνιου Συμποσίου Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας, με θέμα: «Φροντίδα Παιδιών και Εφήβων: Προκλήσεις και Προοπτικές» συνεισφέροντας για μια ακόμη φορά στο έργο της Μέριμνας.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις