MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Sony κοντά στον Ιαπωνικό Πολιτισμό

Χορηγία έκθεσης για τον εορτασμό 110 χρόνων Ελληνο-Ιαπωνικής φιλίας

Η Sony κοντά στον Ιαπωνικό Πολιτισμό - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Sony στηρίζει χορηγικά τη έκθεση «Ζωγραφίζοντας για τη χαρά: Νέα Ιαπωνική Ζωγραφική στη δεκαετία του 1990 & Ιάπωνες Καλλιτέχνες που εργάζονται στην Ελλάδα».

Μέσα από την έκθεση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 110 χρόνων Ελληνο-Ιαπωνικής φιλίας, η Sony ως Ιαπωνική εταιρεία γίνεται μέτοχος στην ανάδειξη της σημασίας ανταλλαγής πολιτιστικών, και όχι μόνο, στοιχείων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου του Δήμου Ζωγράφου την Τετάρτη 1η Απριλίου παρουσία εκπροσώπων του καλλιτεχνικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Μεταξύ άλλων στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθησαν οι: Makoto Ito, Σύμβουλος, Πρεσβεία Ιαπωνίας, Αλέξανδρος Χριστόπουλος, Πρέσβης, Υπουργείο Εξωτερικών, Ιωάννης Καζάκος, Δήμαρχος Ζωγράφου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 30 Απριλίου 2009 και αποτελεί πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ιαπωνίας σε συνεργασία με το Japan Foundation και το Ελληνο-Ιαπωνικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Μέσα από τη συγκεκριμένη έκθεση το Japan Foundation φιλοδοξεί να προωθήσει περαιτέρω τον Ιαπωνικό Πολιτισμό και να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο οι νέοι Ιάπωνες καλλιτέχνες αναπτύσσουν τη σύγχρονη καλλιτεχνική τους έκφραση.

Η έκθεση αποτελεί μέρος μιας σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2009, Έτους εορτασμού των 110 Χρόνων από την έναρξη των Ελληνο-Ιαπωνικών Σχέσεων Φιλίας.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις