MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σύγκρουση: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου ερωτικού δικαστικού θρίλερ του MEGA

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Δημήτρης Καπουράνης και Ελίζα Σκολίδη πρωταγωνιστούν στο νέο ερωτικό δικαστικό θρίλερ, «Σύγκρουση», που μόλις ξεκίνησε γυρίσματα – Όλα όσα ξέρουμε.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μια κατηγορία βαριά σαν σκιά. Πόσο μακριά θα φτάσεις για να σώσεις κάποιον; Και αν τελικά τον σώσεις, είναι βέβαιο ότι το άξιζε;

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA, «Σύγκρουση», ξεκίνησαν. Το ερωτικό δικαστικό θρίλερ 8 επεισοδίων, σε σενάριο των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία του Αλέκου Κυράνη, είναι μια διεισδυτική ματιά στον πυρήνα των ανθρώπινων σχέσεων, στη δύναμη της έλξης και της ανθρώπινης αδυναμίας. Είναι μία σύγχρονη ιστορία, που εξερευνά τα όρια της προσωπικής ευθύνης και τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αλήθεια και τη βολική εκδοχή της.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Όταν ο νεαρός μουσικός Φίλιππος Ράπτης (Δημήτρης Καπουράνης) κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του σε τροχαίο, που συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η δικηγόρος Άννα Καλογήρου (Ελίζα Σκολίδη) αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Στην προσπάθειά της να τον αθωώσει, παρασύρεται σε έναν λαβύρινθο αμφιβολιών και αμφιλεγόμενων στοιχείων. Κι όσο η δίκη προχωρά, τόσο πιο προσωπική, συναισθηματικά και ηθικά, γίνεται η εμπλοκή της, ώσπου θα βρεθεί αντιμέτωπη όχι μόνο με την υπόθεση, αλλά και με τη συνείδησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάμπινγκ: Backstage από τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του Mega12.09.2018

Στα 8 επεισόδια της νέας σειράς του MEGA ξεδιπλώνονται ανομολόγητες επιθυμίες, ψέματα και μισές αλήθειες. Γιατί η πραγματική «Σύγκρουση» δεν αφορούσε ποτέ στο τροχαίο και τι συνέβη εκείνη τη νύχτα… αλλά στους ίδιους τους ήρωες.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Καπουράνης, Ελίζα Σκολίδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Νίκος Ψαρράς, Κάτια Γκουλιώνη, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λεωνίδας Κακούρης, Ναταλία Σουίφτ, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξανδρος Βάρθης, Άρης Νινίκας, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Τάσος Τσούκαλης, Ελένη Στεργίου, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ζαχαρίας Γουέλα, Θοδωρής Προκοπίου, Διαμαντής Αδαμαντίδης, Πύρρος Θεοφανόπουλος, Κωνσταντίνος Σειριδάκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Μάρθα Τομπουλίδου, Βαγγέλης Τσαρκοβίτσας, Δημήτρης Πασσάς, Κωνσταντίνα Μεσσίνη.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης
Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ελτον Μπίσφα
Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα
Σκηνογράφος: Κων/νος Ζαμάνης
Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MEDIA – MEGA

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ο Οσκαρικός Paweł Pawlikowski στη Σίφνο για το Bring Your Chair – Cozy Festival 2026
Cine News
«Αντίο Ελενίτσα μου»: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποχαιρετά τη Μάρω Κοντού
Cine News
“Queens of Drama”: Ο σκηνοθέτης Alexis Langlois στην Αθήνα για ειδική προβολή και Q&A
Cine News
Πέθανε η Μάρω Κοντού, η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου
Cine News
«Κάμπινγκ»: Τέσσερα νέα teaser στον αέρα του MEGA
Cine News
Η επιστροφή του Μάγου: Δήμος Σπετσών και ΕΚΠΑ τίμησαν τον κορυφαίο συγγραφέα Τζων Φάουλς
Cine News
Kimolos Experience Festival 2026: Οι προβολές ξεκινούν στο πιο μαγικό θερινό σινεμά
Cine News
Σύγκρουση: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα – Νέες backstage φωτογραφίες
Cine News
Το νέο binge-watch obsession μας λέγεται Lucky – Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Sam Neill: Πέθανε ο αξέχαστος πρωταγωνιστής του «Jurassic Park» και των «Μαθημάτων Πιάνου»
Cine News
Ταραντίνο ή Τρελές Σφαίρες; Όσα θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Οδύσσεια: Μεταμεσονύκτια πρώτη προβολή στα Village Cinemas