Rodopou & Beyond στο rooftop του Hilton Garden Inn Athens: Ο brunch – μπουφές που αλλάζει τις Κυριακές μας
Το εστιατόριο Rodopou & Beyond στο rooftop του ξενοδοχείου Hilton Garden Inn Athens, στον 6ο όροφο, στην Καλλιθέα, αλλάζει τις αθηναϊκές Κυριακές δίνοντας μια αίσθηση γιορτής.

Κάθε Κυριακή από τις 11:30 έως τις 15:30, το εστιατόριο ετοιμάζει ένα μεγαλοπρεπή brunch μπουφέ. Το Rodopou & Beyond με αυτήν την κίνηση, φιλοδοξεί κάθε επισκέπτης να βρίσκει τον εαυτό του, στα πιάτα του μπουφέ, αλλά ταυτόχρονα δοκιμάζει και κάτι καινούριο! Είναι το κυριακάτικο τραπέζι όπου το comfort συναντά την έκπληξη. Τον brunch μπουφέ επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Γεωργιάδης.

Ο φωτεινός και άνετος χώρος του εστιατορίου, η φανταστική θέα της Αθήνας από ψηλά και οι λαχταριστές επιλογές του brunch, έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται talk of the town!

Θα βρείτε πληθώρα επιλογών σε αλμυρά και γλυκά. Παραδοσιακές τυρόπιτες, χορτόπιτες, αυγά σε κάθε εκδοχή αλλά και το ήδη viral hot dog, με τραγανό κρεμμύδι και μαγιονέζα μαύρου σκόρδου. Επίσης, cupcakes, donuts, αφράτο τσουρέκι με λαχταριστά toppings, cheesecakes και αρκετά ακόμα πεντανόστιμα γλυκά! Τέλος, για εκείνους που θέλουν να εμπλακούν ακόμα περισσότερο με τον μπουφέ, μπορούν να φτιάξουν και τη δική τους βάφλα ή λαχταριστά bowls!

Η τιμή ανά άτομο είναι 25€ και περιλαμβάνει όσα refill θέλετε από τον μπουφέ αλλά και καφέ μηχανής ή χυμούς! Φυσικά και υπάρχει πάντα η δυνατότητα για cocktails και fredo espresso!
Συστήνεται κράτηση.