MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
02
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το “Bugonia” του Λάνθιμου στη Βενετία – Χειροκροτούσαν όρθιοι επί 6 λεπτά

Κατενθουσίασε το κοινό στο Φεστιβάλ Βενετίας η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Bugonia, με την Emma Stone και τον Jesse Plemons.

Monopoli Team

Δύο χρόνια μετά τον θρίαμβο του Poor Things στο Φεστιβάλ Βενετίας, το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος – Emma Stone επέστρεψαν στη Βενετία με το Bugonia, ενα θρίλερ για μια γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλο (Στόουν), την οποία απαγάγει και βασανίζει ένας από τους υπαλλήλους της (Τζέσι Πλέμονς) – επειδή υποψιάζεται ότι είναι εξωγήινη.

Σύμφωνα με όσους παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα, το «Bugonia» ήταν ανατριχιαστικό, κάνοντας το κοινό της Βενετίας να καλύπτει τα μάτια του και να αγκομαχά στις πιο φρικιαστικές στιγμές της ταινίας.

Όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους, το κοινό χειροκρότησε όρθιο το «Bugonia» για έξι λεπτά, γεγονός που κατέστησε σαφές ότι ενθουσιάστηκαν με το όραμα του Λάνθιμου.

Η Εμα Στόουν, ο Τζέσι Πλέμονς, ο Γιώργος Λάνθιμος και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της ταινίας, συμπεριλαμβανομένης της Αλίσια Σίλβερστοουν, καθώς και ο σεναριογράφος της ταινίας Γουίλ Τρέισι, δέχτηκαν το χειροκρότημα υποκλινόμενοι πολλές φορές. Η Στόουν, με τον σύζυγό της Ντέιβ ΜακΚάρι να χειροκροτεί πίσω της, δάκρυσε κιόλας, γελώντας όμως, διαβάζοντας ένα πανό που έγραφε “Εμα, θα χορέψεις μαζί μου;”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBugonia: Η αφίσα και το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου12.09.2018

Το «Bugonia», ένα αγγλόφωνο ριμέικ της νοτιοκορεατικής ταινίας «Save the Green Planet» του Jang Joon-hwan του 2003, είναι η τέταρτη συνεργασία του Λάνθιμου και της Stone μετά τις ταινίες «The Favourite», «Poor Things» και «Kinds of Kindness».

https://www.instagram.com/reel/DN7rcIvD3Lw/?igsh=bWZxeGdyOWZiYmUx

Νωρίτερα αυτό το βροχερό βράδυ της Πέμπτης, η Stone και ο Plemons περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, βγάζοντας φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους, πριν μπουν στο θέατρο Sala Grande, ενώ έδωσαν και μια συνέντευξη Τύπου, με τον Γιώργο Λάνθιμου – φορώντας καρφίτσα με τα χρώματα της Παλαιστίνης – να δηλώνει ότι “η ανθρωπότητα θα αντιμετωπίσει σύντομα ένα ξεκαθάρισμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η ανθρωπότητα θα έρθει σύντομα αντιμέτωπη με ένα ξεκαθάρισμα» είπε ο Γιώργος Λάνθιμος στο Φεστιβάλ Βενετίας12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
“A Knight of the Seven Kingdoms”: 5+1 λόγοι να δεις το prequel του Game of Thrones
Cine News
Σύγκρουση: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου ερωτικού δικαστικού θρίλερ του MEGA
Art & Culture
The Ground Beneath Our Feet: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή όταν ο χρόνος λιγοστεύει…
Cine News
Το Onassis Culture φέρνει στο 28ο ΦΝΘ μια ταινία για το πώς κατοικούμε την Αθήνα
Cine News
Beyond Borders: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ταξιδεύει στην Αθήνα
Cine News
«Μπλε Δάση»: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV
Cine News
Park Chan-wook: Για πρώτη φορά Νοτιοκορεάτης πρόεδρος στο Φεστιβάλ των Καννών
Art & Culture
(Και) το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης “θα μάς χωράει όλους”
Cine News
Ματωμένες Παρτιτούρες: Ένας 17χρονος φτιάχνει μία ταινία για τα Τέμπη
Cine News
Η Ύδρα μεταμορφώθηκε σε 80s σκηνικό – Βίντεο από τα γυρίσματα με τον Μπραντ Πιτ
Cine News
ΕΚΚΟΜΕΔ και NETFLIX ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικής βιομηχανίας
Cine News
Daniel Craig – Cillian Murphy: Στην Ελλάδα για τη νέα τους ταινία