MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου

Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον διπλό ρόλο της «Μάρθας» και της «Ρίτσας», της θρυλικής υπηρέτριας της Ντάλιας, στην κωμική σειρά «Στο Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Monopoli Team

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον διπλό ρόλο της «Μάρθας» και της «Ρίτσας», της θρυλικής υπηρέτριας της Ντάλιας, στην κωμική σειρά «Στο Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, όπου και ξεχώρισε για τις χιουμοριστικές ατάκες της.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τη φίλη και συνεργάτιδά της, Γιούλη Ηλιοπούλου, η οποία σε συγκινητική ανάρτηση μοιράστηκε προσωπικές στιγμές και μνήμες από τη φιλία τους, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Έφυγε ένας ακόμη άγγελος… άφησες το στίγμα σου… Αυτή ήταν η Ρίτσα από το “Παρά Πέντε”, ένας ΆΓΓΕΛΟΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓεράσιμος Μιχελής: Το συγκινητικό αντίο του MEGA στον «κακό» του «Παρά Πέντε»12.09.2018

Τα τελευταία χρόνια, η Πόπη Χριστοδούλου δίδασκε υποκριτική στη σχολή του στενού της φίλου, Παναγιώτη Καποδίστρια. Ο ίδιος την αποχαιρέτησε με λόγια γεμάτα συγκίνηση: «Πώς μπορείς να χωρέσεις τόσα χρόνια σε λίγες προτάσεις; Θέατρο, τηλεόραση, σκηνοθεσίες, γέλια, κλάματα, τσακωμοί και μετά αγκαλιά… Σε ευχαριστώ που υπήρξες κομμάτι της ζωής μου».

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Tabula Rasa», στο οποίο δίδαξε με πάθος για πάνω από δέκα χρόνια, εξέδωσε επίσης αποχαιρετιστήριο μήνυμα, υπογραμμίζοντας πως υπήρξε δασκάλα που πίστευε στους μαθητές της περισσότερο απ’ όσο πίστευαν οι ίδιοι στον εαυτό τους, γεμίζοντας την αίθουσα με ενέργεια και ενθαρρύνοντας τους πάντες με το χειροκρότημά της.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Hopeart: Ανοιχτό κάλεσμα για δωρεάν εκπαίδευση καλλιτεχνών βασισμένη στη μεθοδολογία MPAS
Εκδηλώσεις
Εκτός Ύλης – reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Θεατρικά Νέα
Γιάννης Αγγελάκας και Γιώργος Γούσης φέρνουν «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» στη Στέγη
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
Θεατρικά Νέα
«Άδειος Χώρος»: Παράταση αιτήσεων συμμετοχής για το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Νέων Δημιουργών και Ομάδων
Εκδηλώσεις
Ο Κουρέας της Σεβίλλης: Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τις Απόκριες με ειδική προσφορά στα εισιτήρια
Εκδηλώσεις
Άσπρο Μαύρο: Φινάλε στο Επί Κολωνώ με ειδική προσφορά προπώλησης – Ακολουθεί περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μια ζωή: Ο μονόλογος με τη Νένα Μεντή σε καλοκαιρινή περιοδεία – Έναρξη προπώλησης
Επίκαιρα
Νέα 24ωρη απεργία στα θέατρα
Cine News
ΔΘΠ: Ανοιχτό κάλεσμα σε σχολεία για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ο Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός στη Σκηνή του Ψηφιακού μας Κόσμου»
Θεατρικά Νέα
«Σωσμένος»: Ο Βασίλης Μπισμπίκης συναντά τη Λένα Κιτσοπούλου στο Cartel
Θεατρικά Νέα
Ο Γιώργος Κουτλής αναμετράται με την «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ