Erreway: Νέα ημερομηνία για τη συναυλία που αναβλήθηκε
Η πολυαναμενόμενη πρώτη sold out συναυλία των Erreway στην Ελλάδα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, 9 Ιουλίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού, αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία. H δεύτερη συναυλία που είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 10/7 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση, η αναβληθείσα συναυλία της Τετάρτης 9 Ιουλίου μεταφέρεται για την Τρίτη 15 Ιουλίου, με όλα τα εισιτήρια να ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας High Priority Promotions:Σας ενημερώνουμε ότι η αυριανή προγραμματισμένη συναυλία των Erreway, την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, θα διεξαχθεί κανονικά.
Η αναβληθείσα συναυλία της Τετάρτης 9 Ιουλίου μεταφέρεται για την Τρίτη 15 Ιουλίου, με όλα τα εισιτήρια να ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Οι κάτοχοί τους δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια.
Όσοι επιθυμούν επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων, μπορούν να στείλουν σχετικό αίτημα στο [email protected].
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η απαγόρευση διεξαγωγής της συναυλίας της 9ης Ιουλίου κοινοποιήθηκε επίσημα από το Θέατρο του Λυκαβηττού το απόγευμα της 8ης Ιουλίου.
Παρά τις ενέργειές μας για εξεύρεση εναλλακτικής λύσης, η τεράστια παραγωγή του show είχε ήδη στηθεί στον χώρο και δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί άλλος συναυλιακός χώρος που να καλύπτει αφενός την προσδοκώμενη προσέλευση του κοινού της sold out συναυλίας, και αφετέρου τις εκτεταμένες τεχνικές απαιτήσεις του εντυπωσιακού stage set του συγκροτήματος.
Σε στενή συνεργασία με το συγκρότημα, αποφασίστηκε η αναβολή της συναυλίας, καθώς δεν υπήρχε κατάλληλη εναλλακτική λύση που να μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια και πληρότητα την παραγωγή.
Ζητούμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας.