
Παράταση αιτήσεων για 300.000 vouchers κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2025-2026» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) παρατείνεται κατά μία ημέρα. Συγκεκριμένα, η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων – για όλα τα ΑΦΜ – θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη 13 Μαΐου και μεθαύριο Τετάρτη 14 Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν μόνο οι δικαιούχοι με ΑΦΜ που λήγει σε 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 και 9.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στη 1 Ιουνίου 2025 – νωρίτερα από ποτέ – και θα αφορά σε 300.000 επιταγές (vouchers), με προϋπολογισμό 50 εκ. ευρώ.
Η επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και ωφελούμενο ξεχωριστά, οι οποίοιμπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.
Διαβάστε περισσότερα στο Reporter.gr.