MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Πανελλαδική απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη (9/4)

Σε απεργιακό κλοιό θα τεθεί την ερχόμενη Τετάρτη (9/4)η χώρα, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν ανακοινώσει 24ωρη πανελλαδική απεργία, η οποία επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε όλη την χώρα.

Credits: Alexandros Giannakakis/Unsplash
Monopoli Team

Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Με στάσεις εργασίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις, τόσο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ όσο και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τα λεωφορεία και τρόλεϊ αναμένεται να κινηθούν από τις 9:00 έως τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας (από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας τους).

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν ανανέωση του στόλου, διενέργεια προσλήψεων προσωπικού, αναγνώριση της προϋπηρεσίας για τους νεοπροσληφθέντες, αυξήσεις στους μισθούς, συγκοινωνίες δημόσιες, ασφαλείς, σύγχρονες και αξιόπιστες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων και του επιβατικού κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέες… προφητείες του Μπιλ Γκέιτς για την Τεχνητή Νοημοσύνη12.09.2018

Κανονικά αναμένεται να κινούνται όλη τη μέρα τα λεωφορεία στις γραμμές του ΟΑΣΑ τις οποίες έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει στις 9/4 ο ΟΑΣΘ, αφού οι εργαζόμενοί του θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία. Συγκεκριμένα, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα κυκλοφορούν 50 λεωφορεία, ενώ κανονικά θα διεξάγεται η νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου (Ν1) και η δωρεάν εξυπηρέτηση ασφαλείας που παρέχει ο οργανισμός σε ΑμεΑ.

Προς το παρόν Τραμ, Μετρό και Ηλεκτρικός δεν έχουν ανακοινώθει πώς θα κινηθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο Reporter.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
8 στους 10 Έλληνες ανησυχούν ότι δεν αμείβονται δίκαια
Επίκαιρα
«Η Γάζα καίγεται»: Το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της Γάζας
Επίκαιρα
Ευρώπη: Ζημιές €43 δισ. από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του φετινού καλοκαιριού
Επίκαιρα
AI στα σχολεία: Νέο πιλοτικό πρόγραμμα με τη υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση
Επίκαιρα
«Πρεμιέρα» σε 6 περιοχές για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
Επίκαιρα
Δύο χρόνια μετά τον Daniel – Έχει αλλάξει κάτι;
Επίκαιρα
Νέοι κανόνες από την 1η Οκτωβρίου στα Airbnb – Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα
Επίκαιρα
Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς – Τι αλλάζει από φέτος
Επίκαιρα
Στην Αθήνα το Final Four της EuroLeague το 2026
Επίκαιρα
Απεργία ταξί: «Έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας
Επίκαιρα
Μηδενικός φόρος: Ποιους αφορά;
Επίκαιρα
Hellenic Train: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι μηχανοδηγοί