MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δούμε στην τηλεόραση αυτό το ΣΚ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ένας πενηντάρης ταξιτζής βυθίζεται στην ερωτική εμμονή, μια γυναίκα στο Ιλινόις των 60’ς διεκδικεί το δικαίωμα στην ασφαλή άμβλωση και ένας τραπεζικός υπάλληλος ανακαλύπτει ότι ειναι χαρακτήρας σε βιντεοπαιχνίδι στο Home Cinema αυτού του ΣΚ.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Νερούδα στο COSMOTE CINEMA 2HD, Σάββατο 15/3 στις 23:50

Σκηνοθεσία: Πάμπλο Λαραΐν, Παίζουν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Λουίς Γκνέκο, Μερσέντες Μοράν

Το 1948, στη Χιλή του Ψυχρού Πολέμου, ένας επιθεωρητής αναλαμβάνει να συλλάβει τον γερουσιαστή και νομπελίστα ποιητή Πάμπλο Νερούδα, ο οποίος διώκεται λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων. Η αποστολή του, όμως, θα αποδειχτεί δύσκολη!

Ο Τελευταίος Ταξιτζής στην ΕΡΤ3, Σάββατο 15/3 στις 22:40

Σκηνοθεσία: Στέργιος Πάσχος, Παίζουν: Κώστας Κορωναίος, Κλέλια Ανδριολάτου, Μαρίσσα Tριανταφυλλίδου, Έκτορας Λιάτσος, Γιώργος Ζιάκας, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης

Ο Θωμάς, ένας πενηντάρης εξ ανάγκης ταξιτζής, ζει μαζί με τη γυναίκα του, Μαρία, και τον έφηβο γιο του, Τάσο. Έχει σπουδάσει φιλολογία και αγαπάει πολύ τη λογοτεχνία, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να ζήσει σύμφωνα με τις προσδοκίες που είχε από τον εαυτό του. Η αυτοκτονία ενός πελάτη φέρνει στην επιφάνεια τα απωθημένα του και τον βυθίζει στην ερωτική εμμονή. Ο Θωμάς  υποστηρίζει πως δουλεύει νύχτα για να συλλέγει ιστορίες. Δεν θεωρεί εαυτόν «απλώς μεταφορέα», αλλά έναν «διαμορφωτή συνείδησης» που αφουγκράζεται τις ανάγκες του πελάτη. Όταν όμως γνωρίζει μια όμορφη κοπέλα που σχετίζεται με τον αυτόχειρα πελάτη του, όλες οι βεβαιότητές του καταρρέουν, και η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: O Σόντερμπεργκ ξαναχτυπά με το κατασκοπικό φιλμ «Σκιές στο σκοτάδι»12.09.2018

Free Guy στον ALPHA, Σάββατο 15/3 στις 00:00

Σκηνοθεσία: Σον Λίβι, Παίζουν: Ράιν Ρέινολντς, Τζόντι Κόμερ, Τάικα Γουαϊτίτι, Λιλ Ρελ Χάουερι

Ο Γκάι, ένας τραπεζικός υπάλληλος, ζει μια ήρεμη και συνηθισμένη ζωή. Σύντομα, όλα θα ανατραπούν μόλις ανακαλύψει ότι είναι χαρακτήρας σε βιντεοπαιχνίδι και ό,τι έχει ζήσει ως τώρα είναι αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού που παίζεται από κάποιους παίκτες. Έτσι, αποφασίζει να αναλάβει δράση και να σώσει εκείνος τον «κόσμο» του, πριν να είναι αργά.

Νικίτα στο COSMOTE CINEMA 2HD, Κυριακή 16/3 στις 19:50

Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν, Παίζουν: Αν Παριγιό, Μαρκ Ντιρέ, Ζαν Μορό

Μετά την καταδίκη της για τον φόνο ενός αστυνομικού, η αντιδραστική Νικίτα αποδέχεται την πρόταση των μυστικών υπηρεσιών να μεταμορφωθεί σε μια βίαιη ‘φονική μηχανή’ κι ανακαλύπτει τον ανελέητο κόσμο της κατασκοπίας.

Τηλεφώνησε στη Τζέιν στην ΕΡΤ2, Κυριακή 16/3 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Φίλις Νάγκι, Παίζουν: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Σιγκούρνι Γουίβερ, Κρις Μεσίνα, Κόρι Μάικλ Σμιθ, Κέιτ Μάρα, Γούνμι Μοσάκου

Σικάγο, 1968. Η πόλη φλέγεται από τις διαδηλώσεις, αλλά η Τζόι κοιτά τα γεγονότα από την απόσταση του προαστιακού σπιτιού της. Μέχρι που η κυβερνητική πολιτική χτυπάει την πόρτα της. Έγκυος ξανά, μαθαίνει δυστυχώς ότι το έμβρυο θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο – αλλά στο Ιλινόις των 60’ς δεν επιτρέπεται να διακόψει την εγκυμοσύνη της. Απελπισμένη, η Τζόι βλέπει μία αφίσα στους δρόμους: «Τηλεφώνησε στην Τζέιν». Η Τζόι τηλεφωνεί και οδηγείται σε μία μυστική γυναικεία κολεκτίβα, η οποία βοηθά τις γυναίκες να έχουν μία ασφαλή άμβλωση. Σταδιακά η Τζόι θα γίνει μέλος τους και θα προσφέρει την βοήθειά της, μέχρι που η αστυνομία θα χτυπήσει την πόρτα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό την «Επικίνδυνη Αποστολή» στις «Σκιές στο Σκοτάδι»: Πώς γεννήθηκε το νέο κατασκοπικό θρίλερ του Σόντερμπεργκ;12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια για 3η χρονιά στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές
Cine News
258 ταινίες μέσα σε 11 μέρες: Ο δικός μας οδηγός επιβίωσης για το 67ο ΦΚΘ