NEA
Τέμπη: Νέα συλλαλητήρια σε Προπύλαια και Σύνταγμα – Σταθμοί του μετρό κλείνουν
Νέες κινητοποιήσεις με αίτημα τη δικαιοσύνη και την απόδοση ευθυνών για τον θάνατο 57 ανθρώπων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών πραγματοποιούνται, σήμερα Παρασκευή 7 Μαρτίου, στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της χώρας.

Monopoli Team
07.03.2025
A
A
Σήμερα Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί νέο συλλαλητήριο από μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς στα Προπύλαια στην Αθήνα.
Την ίδια ώρα θα λάβουν χώρα κινητοποιήσεις και στη Θεσσαλονίκη, με σημείο συνάντησης να δίνεται το Άγαλμα Βενιζέλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Δεν έχουμε οξυγόνο»: Τα σωματεία στον χώρο του πολιτισμού σήκωσαν πανό στο Σύνταγμα12.09.2018
Συνδικάτα, ομοσπονδίες, σύλλογοι, ενώσεις και φορείς, δίνουν το δικό τους ραντεβού για νέες διαδηλώσεις στις 19:00 το απόγευμα σήμερα στο Σύνταγμα.
Σημειώνεται πως με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο παραμένουν κλειστοί ήδη από τις 10:00 το πρωί – μία απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις αφού δυσκολεύει την πρόσβαση των διαδηλωτών και γενικότερα των πολιτών στο κέντρο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Σε πρώτο πρόσωπο: Θάνος Κόνιαρης, ηθοποιός
Εθελοντική Αιμοδοσία στις 9 Μαΐου από το Bloode και την NBG Pay
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 30 Απριλίου
Στο “Flow” το Ευρωπαϊκό Βραβείο Lux 2025
H Τάμτα στο BBC London με το τραγούδι «Khorumi»
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Συναυλία για τα 80 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου στο Μέγαρο
Ίδρυμα Ωνάση: 162 χρόνια από τη γέννηση του Καβάφη με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους στο Onassis YouTube Channel
Διονύσης Σαββόπουλος: Μια πρωτότυπη σειρά με τις ιστορίες του έρχεται στον ΣΚΑΪ
Microsoft: Δύο 17χρονα κορίτσια θα μάς εκπροσωπήσουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής
Pan Pan και Years of Youth live στην Τεχνόπολη