Monopoli Team
19.02.2025
A
A
Ο Δήμος Αθηναίων θέτει από σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 15:00 και για όσο διάστημα χρειαστεί, κρίσιμες υπηρεσίες του σε 24ωρη λειτουργία λόγω της αναμενόμενης πτώσης της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Συγκεκριμένα:- Ανοίγει η Λέσχη Φιλίας του Αγίου Ελευθερίου (Αχαρνών 372) παρέχοντας ασφαλή διαμονή, σίτιση και βασικές υπηρεσίες φροντίδας.
- Οι ομάδες street work της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, θα προσφέρουν στους άστεγους συμπολίτες μας προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Με συνεχείς βάρδιες θα επιχειρούν στους δρόμους της πόλης, μοιράζοντας ζεστό τσάι, τρόφιμα, είδη ρουχισμού και κουβέρτες.
- Όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να μεταφερθούν στο Υπνωτήριο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, επί των οδών Αχαρνών και Λιοσίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Τσικνοπέμπτη με τσίκνισμα και γλέντι, με ελεύθερη είσοδο12.09.2018
Ο Δήμος Αθηναίων καλεί όποιον πολίτη εντοπίσει κάποιον που διαμένει στον δρόμο να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. 210-5246515/6 (εσωτ. 0), παρέχοντας πληροφορίες με την ακριβή τοποθεσία, ώστε οι ομάδες street work να επέμβουν άμεσα. Αναφορές για σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι μπορούν να γίνονται και στον τετραψήφιο αριθμό 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο).
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
66o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: “Αυλαία και πάμε!” με Jim Jarmusch και Indya Moore
5 διευθύνσεις στα δυτικά της Αθήνας για το τέλειο dinner date
66ο ΦΚΘ: Το “Little, Big, and Far” έρχεται να μας θυμίσει την ομορφιά του σύμπαντος
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: 5+1 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, σινεμά: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 1-2 Νοεμβρίου
ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ: Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης με guest κωμικούς στον Σταυρό του Νότου
Το sheer έγινε το απόλυτο fashion statement της σεζόν
Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου συναντιούνται επί σκηνής στο VOX