MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2025: Η Klavdia η μεγάλη νικήτρια του Εθνικού Τελικού

Η Klavdia με το τραγούδι “Αστερομάτα” αναδείχθηκε νικήτρια του Εθνικού Τελικού και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision 2025.

Monopoli Team

Χτες, Πέμπτη 30/01, πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Eurovision, που ανέδειξε το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μεγάλο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε στο Christmas Theater και προβλήθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ1, το Δεύτερο Πρόγραμμα, καθώς και διεθνώς από την ERT WORLD, το ERTFLIX International και τη «Φωνή της Ελλάδας». Παράλληλα, η βραδιά ήταν διαθέσιμη και στην ελληνική νοηματική γλώσσα μέσω live streaming στην ΕΡΤ1.

Μετά την ψηφοφορία – το 50% των ψήφων ανήκε στο κοινό και το υπόλοιπο 50% στις δύο κριτικές επιτροπές, μιας ελληνικής (25%) και μιας διεθνούς (25%) – νικήτρια αναδείχθηκε η Klavdia με το τραγούδι “Αστερομάτα”, σε στίχους των Arcade και μουσική της ίδιας και των Arcade.

Το τραγούδι της 22χρονης τραγουδίστριας μιλά για την προσφυγιά, ενώ έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο, με την ίδια να εμπνέεται από τον ξεριζωμό των Ποντίων.

Η “Αστερομάτα” συγκέντρωσε 44 βαθμούς, ενώ το “Vale” της Evangelia 42 βαθμούς και το Sirens της Barbz 30. Ακολουθεί η βαθμολογία της 12άδας:

Οι 3 φιναλίστ είχαν ανέβει στη σκηνή για την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος από τους παρουσιαστές της βραδιάς Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά, με την Klavdia να μαθαίνει συγκινημένη την πρόκριση της στον 69ο διαγωνισμό της Eurovision και να δηλώνει ότι “θα μας κάνει περήφανους”.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Αφροδίτη Παναγιωτάκου: «Δεν πιστεύω ότι τρίζουν τα κόκκαλα του Ωνάση» (vid)
ShowBiz
The Life of a Showgirl: Η Τέιλορ Σουίφτ επηρεάζει και πάλι τα fashion trends
ShowBiz
Μαρία Κίτσου: “Αυτό που μας λείπει είναι η ενσυναίσθηση” (vid)
ShowBiz
Γιάννης Μπέζος: «Το κοινό δεν θέλει να καταναλώσει ανόητα πράγματα – Έχει απαιτήσεις»
ShowBiz
Πέθανε η σπουδαία πρωτευοντολόγος Τζέιν Γκούντολ
ShowBiz
Giorgio Armani: Αποχαιρετιστήριο show στο Μιλάνο
Cine News
Έφυγε από τη ζωή στα 87 της η Κλαούντια Καρντινάλε
ShowBiz
Ο Πύρρος Δήμας πούλησε την ολυμπιακή δάδα σε δημοπρασία – Η αντίδραση της ΕΟΕ
ShowBiz
Μαρία Κίτσου: «Πρέπει να μιλήσουμε επιτέλους για την παιδική κακοποίηση» (vid)
ShowBiz
«Κόπηκε» η εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, μετά από τις δηλώσεις του για την υπόθεση Κερκ
ShowBiz
Μάριος Φραγκούλης: “Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες της χώρας μας”
ShowBiz
«Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»: Απειλητικά μηνύματα δέχτηκε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια