MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
23
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ζούμε σε μια εποχή που έχει αποφασίσει να κάνει φασαρία – Υπεραναλύουμε τα πάντα» (vid)

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», και μίλησε μεταξύ άλλων για τις ανησυχίες που απέκτησε από τότε που έγινε πατέρας.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή / Monopoli.gr
Monopoli Team

«Είναι η πρώτη φορά που άφησα το στρες και το άγχος να με επηρεάσουν. Το παιδί και οι σκέψεις που σε παραλύουν, οι ευθύνες και οι ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά, μας απασχολούν συνεχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ζούμε σε μια εποχή που είναι αποφασισμένη να κάνει φασαρία. Υπεραναλύοντας τα πάντα, προσπαθώντας να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος, δημιουργούμε νέα προβλήματα. Εμπλεκόμαστε σε αυτή την κατάσταση γιατί συναναστρεφόμαστε ανθρώπους της ίδιας γενιάς, μιλάμε για τα ίδια ζητήματα, αντλούμε ιδέες από κοινές πηγές, κάτι που καταλήγει πάλι σε ανάλυση-παράλυση».

«Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτό και να αφήσουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της, επιτρέποντας στις διαδικασίες να πάρουν τον χρόνο που χρειάζονται, χωρίς να προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα, γιατί εκεί είναι το λάθος. Η γενιά μας προσπαθεί να προλάβει κάτι φυσικό, για να πει ότι η ίδια το διόρθωσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλεξία Καλτσίκη: «Το συναρπαστικό που έχει το θέατρο είναι ότι προσαρμόζεται αδυσώπητα στην εποχή του» (vid)12.09.2018

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνουμε ότι τα παιδιά θα γυρίσουν και θα μάς ‘φορτώσουν’ τα λάθη, όπως συμβαίνει πάντα. Είναι αναπόφευκτο να πουν στον γονιό πώς ‘ό,τι έκανες είναι λάθος’. Αυτό είναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν. Δεν χρειάζεται να είναι όλα λάθη και τραύματα από το παρελθόν».

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Αφροδίτη Παναγιωτάκου: «Δεν πιστεύω ότι τρίζουν τα κόκκαλα του Ωνάση» (vid)
ShowBiz
The Life of a Showgirl: Η Τέιλορ Σουίφτ επηρεάζει και πάλι τα fashion trends
ShowBiz
Μαρία Κίτσου: “Αυτό που μας λείπει είναι η ενσυναίσθηση” (vid)
ShowBiz
Γιάννης Μπέζος: «Το κοινό δεν θέλει να καταναλώσει ανόητα πράγματα – Έχει απαιτήσεις»
ShowBiz
Πέθανε η σπουδαία πρωτευοντολόγος Τζέιν Γκούντολ
ShowBiz
Giorgio Armani: Αποχαιρετιστήριο show στο Μιλάνο
Cine News
Έφυγε από τη ζωή στα 87 της η Κλαούντια Καρντινάλε
ShowBiz
Ο Πύρρος Δήμας πούλησε την ολυμπιακή δάδα σε δημοπρασία – Η αντίδραση της ΕΟΕ
ShowBiz
Μαρία Κίτσου: «Πρέπει να μιλήσουμε επιτέλους για την παιδική κακοποίηση» (vid)
ShowBiz
«Κόπηκε» η εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, μετά από τις δηλώσεις του για την υπόθεση Κερκ
ShowBiz
Μάριος Φραγκούλης: “Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες της χώρας μας”
ShowBiz
«Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»: Απειλητικά μηνύματα δέχτηκε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια