MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
02
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

«Ένα καλό έργο ψάχνει να μάς συγκινήσει και ο Σασμός τα κατάφερε»: Ο Δημήτρης Λάλος λίγο πριν το φινάλε της σειράς

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Σασμού, ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος, μαζί με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Εκεί, το δημοφιλές πρωταγωνιστικό ζευγάρι αναφέρθηκε στο «τέλος» του Μαθιού, αλλά και στο μεγάλο φινάλε της σειράς, μετά από μία τριετή πετυχημένη πορεία στον Alpha.

Φωτογραφία: Γιάννης Βαστάρδης/Monopoli.gr
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Δημήτρης Λάλος, καθισμένος στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε για τον θάνατο του Μαθιού, του ήρωα που υποδύθηκε στον Σασμό, ενώ αναφέρθηκε στα μηνύματα που έλαβε από τους θεατές, όταν αυτοί παρακολούθησαν τα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης, για πολλούς, σειράς. «Έχω πάρει εκατοντάδες μηνύματα που όλοι λένε πως δεν έπρεπε να πεθάνει ο Μαθιός και σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι σαν να βρήκε ευκαιρία ο κόσμος να μου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά, από την άλλη, όταν το άκουσα και εγώ είπα κάπως «ρε γαμ…, γιατί να πεθάνει αυτός ο άνθρωπος; Από την άλλη θα ήταν πιο τραγικό το να πήγαινε φυλακή».

«Η μυθοπλασία γι’ αυτό υπάρχει. Για να μπορούμε να κλαίμε και να καθαρίζουμε την ψυχή μας από ό,τι μας βαραίνει, χωρίς να χρειάζεται να συμμετέχουμε εμείς οι ίδιοι», συμπλήρωσε ο ηθοποιός, αναφερόμενος στα μηνύματα των τηλεθεατών που του εξομολογούνταν πόσο πολύ έκλαψαν με το τέλος του Μαθιού. «Το ότι δημιουργήθηκαν αυτά τα έντονα συναισθήματα στον κόσμο, είναι αυτό που ψάχνει ένα καλό έργο. Να μάς συγκινήσει δηλαδή, ακόμη κι αν μάς εξοργίζει και λίγο, δεν πειράζει. Και ο Σασμός τα κατάφερε». 

Απόψε το βράδυ, 8 Ιουλίου, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μεγάλο φινάλε της σειράς, μετά από τρία χρόνια. Ο Δημήτρης Λάλος ανέφερε σχετικά με αυτό: «Εμείς δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι έχουμε τελειώσει. Πραγματικά, να παίξει και το τελευταίο επεισόδιο και σιγά σιγά να αρχίζουμε να το πιστεύουμε. Γιατί μπήκε ο Σασμός στη ζωή μας, γνωρίσαμε ανθρώπους, μάθαμε πολλά πράγματα για την υποκριτική, μάς δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε σοβαρές σκηνές με πολύ βάθος. Για καλή μας τύχη βρεθήκαμε σε αυτό το καράβι και είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό». 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
Cine News
Γιώργος Χρυσοστόμου για το ‘Κάμπινγκ’: «Είχα πολύ καιρό να κάνω κωμωδία στην τηλεόραση» (vid)
ShowBiz
Ο Theo James είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Gant
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
ShowBiz
O Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια
ShowBiz
Dolly Parton: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Hollywood Walk of Fame
ShowBiz
Lisa Kudrow: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ για χάρη των fans των ‘Friends’
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
ShowBiz
«Απανταχού γυναίκες, σε οποια ηλικία, μη μασάτε»: Η Ελένη Ράντου, το bikini body στα 62 και μια κοινωνία που ακόμα κρίνει το γυναικείο σώμα
ShowBiz
Δύο μαύρα πουκάμισα: Δεύτερο trailer για την νέα σειρά του MEGA
ShowBiz
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1
ShowBiz
«Η μουσική μου έχει σκοπό να ενώνει τους ανθρώπους»: Η Katy Perry κατά του Λευκού Οίκου