MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
26
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντζελίνα Τζολί: Κέρδισε το πρώτο της βραβείο Tony

Η ηθοποιός είναι υποψήφια για τη συμπαραγωγή της μουσικής προσαρμογής του The Outsiders, στην οποία η Βιβιέν εμφανίζεται ως «βοηθός παραγωγού»

Monopoli Team

Η Αντζελίνα Τζολί και η κόρη της, Βιβιέν έκαναν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογραφικών φακών να αστράψουν με την πρόσφατη εμφάνισή τους.

Η 49χρονη ηθοποιός και η 15χρονη κόρη της πήγαν στα βραβεία Tony 2024 για τον εορτασμό της ταινίας The Outsiders την Κυριακή, 16 Ιουνίου. Σε παραγωγή της Τζολί, η σειρά κέρδισε 12 υποψηφιότητες για Tony φέτος, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου μιούζικαλ.

Η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε ένα custom made γαλάζιο στράπλες φόρεμα Atelier Versace με λαιμόκοψη και κορσέ στη μέση, το οποίο είχε και ασορτί εσάρπα στους ώμους της.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)
ShowBiz
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική του ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
ShowBiz
Η ιστορία του μενταγιόν του Ταζ Μαχάλ: Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη Margot Robbie
ShowBiz
16+1 σειρές που βλέπαμε οικογενειακά τα βράδια στα 90s και 00s
ShowBiz
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί