MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Hugh Howey: Ο συγγραφέας της επιτυχημένης τριλογίας «Wool» έρχεται στην Ελλάδα

Ο Hugh Howey, ο ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό και διεθνές αναγνωστικό κοινό συγγραφέας της επιτυχημένης τριλογίας «Wool», έρχεται στην χώρα μας, καλεσμένος των Εκδόσεων Anubis.

Monopoli Team

Ο Hugh Howey, ο ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό και διεθνές αναγνωστικό κοινό συγγραφέας της επιτυχημένης τριλογίας «Wool», στην οποία βασίζεται και η ομότιτλη τηλεοπτική επιτυχία της AppleTV, έρχεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στα Public του Συντάγματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Όταν η τέχνη ενοχλεί»: Διήμερο εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων για τη Μεταπολίτευση12.09.2018

Οι Εκδόσεις Anubis έχουν ήδη κυκλοφορήσει την best selling τριλογία «Wool» («Σιλό», «Βάρδια» και «Σκόνη», τα βιβλία-έμπνευση της σειράς), το μυθιστόρημα «Φάρος 23» και την ανθολογία διηγημάτων «Μηχανική Μάθηση», ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και το graphic novel «Wool».

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ο Howey θα παρευρεθεί στο Public του Συντάγματος στις 19:00. Εκεί, οι δημοσιογράφοι -αλλά και το κοινό- θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον χαρισματικό συγγραφέα και να του κάνουν ερωτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Βιβλίου Public 2024: 1.500 βιβλία, 1.186 συγγραφείς και 56 εκδότες στις φετινές shortlists – Η ψηφοφορία του κοινού συνεχίζεται12.09.2018

O Howey έχει κερδίσει τον θαυμασμό εκατομμυρίων αναγνωστών ανά τον κόσμο με πολλαπλά best sellers και έχει λάβει υποψηφιότητα για το βραβείο Locus.

Περισσότερα από Cine News