MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
17
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Wonder Bar: To νέο πολυχρηστικό προϊόν της Mon Rêve θα σε ενθουσιάσει

Η Mon Rêve δημιουργεί για εσένα το νέο color revealing stick, Wonder Bar.

Monopoli Team

Εάν ψάχνεις ένα πολυχρηστικό προϊόν για να αναδεικνύεις το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σου και να χαρίζεις όψη υγείας στο πρόσωπό σου, η Mon Rêve δημιουργεί για εσένα το νέο color revealing stick Wonder Bar! Ειδικά σχεδιασμένο για να το χρησιμοποιείς σε ζυγωματικά, χείλη και μάτια, οι 4 pH-activated αποχρώσεις του προσαρμόζονται στο pH της επιδερμίδας σου δημιουργώντας μία μοναδική ροζ απόχρωση.

Η κρεμώδης σύνθεση του Wonder Bar είναι εμπλουτισμένη με ισχυρά ενυδατικά συστατικά, όπως Shea butter και έλαια Αβοκάντο, Αμυγδάλου και Μάνγκο για να διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη για ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να διατηρείς καθαρά τα πινέλα του μακιγιάζ12.09.2018

Απλώνεται και αναμειγνύεται ομοιόμορφα και η ένταση του χτίζεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμείς, είτε το εφαρμόσεις στα ζυγωματικά σαν ρουζ, στα χείλη σαν lip balm, αλλά και στα μάτια για φυσική ενίσχυση. Η oil-free φόρμουλά του είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, καθώς παραμένει σταθερό για ώρες χωρίς να μεταφέρεται ή να ξεθωριάζει!

Πάρα πολύ εύκολο στην εφαρμογή και travel-friendly, το Wonder Bar μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου και να δημιουργείς, κάθε στιγμή, το πιο personalized look!

Το Wonder Bar θα το βρεις σε 4 ειδικά σχεδιασμένες αποχρώσεις που καθεμιά προσδίδει διαφορετικής έντασης αποτέλεσμα. Αν έχεις ανοιχτόχρωμο τόνο επιδερμίδας, επίλεξε την απόχρωση Νο.01 Milky, για μεσαίους τόνους ιδανικές είναι οι Νο.02 Pink και Νο.03 Green, ενώ η Νο.04 Black  αναδεικνύει μοναδικά τους πιο σκουρόχρωμους τόνους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Νέο Wonder Bar από τη Mon Rêve

Δερματολογικά ελεγμένο | Vegan
Χωρίς Γλουτένη | Χωρίς Σιλικόνες | Χωρίς Μικροπλαστικά | Χωρίς Άρωμα

Περισσότερα από Αγορές