MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
16
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Ο Φρόιντ, η ψυχανάλυση και η θρησκευτική πίστη

Πολλά τα νέα φιλμ αλλά χωρίς να ξεχωρίζει κάποιο ιδιαίτερα, ενόψει και των μεγάλων ταινιών («Ιστορίες καλοσύνης», «Furiosa») που έρχονται την επόμενη Πέμπτη.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Η τελευταία συνεδρία του Φρόιντ

Στα σημεία η ταινία που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι «Η τελευταία συνεδρία του Φρόιντ» λόγω θέματος αλλά και ερμηνειών (Μάθιου Γκουντ, Άντονι Χόπκινς) με τον 86χρονο οσκαρικό ηθοποιό να υποδύεται τον «πατέρα της ψυχολογίας».
Κριτική και αίθουσες διανομής

Μέντιουμ

Το «Μέντιουμ» η δεύτερη ταινία της Χριστίνας Ιωακειμίδη αφηγείται μια τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης που λαμβάνει χώρα στο καμίνι της θερινής Αθήνας.
Κριτική και αίθουσες διανομής

Το Λυσάρι της Ζωής

Με αυτοβιογραφικά στοιχεία παρουσιάζει το «Λυσάρι της Ζωής» ο Μισέλ Γκοντρί, μια σκαμπρόζικη κωμωδία με τον Πιερ Νινέ στον ρόλο ενός ψωνισμένου και εμμονικού σκηνοθέτη.
Κριτική και αίθουσες διανομής

Το Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας

Το «Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας» είναι ένα αργεντίνικο θρίλερ με τον Γκιγιέρμο Φρανκέλα να υποδύεται ένα βετεράνο πιλότο των πολιτικών αερογραμμών που μπλέκει σε μια εξωφρενική περιπέτεια.
Κριτική και αίθουσες διανομής

Κενά Αέρος

Η ισλανδική κωμωδία «Κενά Αέρος» του Χάφστιν Γκούναρ Σίγκουρσον «παίζει» με τις φοβίες που έχουν αρκετά άτομα για τα αεροπλάνα.
Αίθουσες διανομής

Φανταστικοί Φίλοι

Το παιδικό φιλμ «Φανταστικοί Φίλοι» του Τζον Κρασίνσκι παρότι είναι κυρίως κωμωδία, τοποθετεί τους πρώτους και πιο αγαπημένους φίλους των παιδιών σε αρκετά συγκινητικά πόστα.
Αίθουσες διανομής

Κρυμμένα Μυστικά

Τα «Κρυμμένα Μυστικά» είναι ένα αστυνομικό θρίλερ από την Αυστραλία με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου.
Αίθουσες διανομής

Avant-Drag!

Το «Avant-Drag!» του Φιλ Ιερόπουλου και των ΦΥΤΑ είναι ένα αντισυμβατικό queer ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές 10 drag performers.
Αίθουσες διανομής

Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι II

Τέλος, το σπλάτερ «Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι II» παρουσιάζει τον δημοφιλή αρκούδο Γουίνι ως σίριαλ κίλερ.
Αίθουσες διανομής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας