MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Όλα όσα θα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα

Οι Bon Entendeur, ο σπουδαίος Ουκρανός πιανίστας Λούμπομιρ Μέλνικ, πολυφωνικά σχήματα και τζαζίστες, προβολές, ξεναγήσεις ανάμεσα στις δεκάδες εκδηλώσεις που θα απολαύσουμε δωρεάν, από την Δευτέρα 13 έως την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Monopoli Team

1. Επτά Ημέρες του Μαΐου: Το πολιτικό θρίλερ του Τζον Φρανκενχάιμερ στο HAU Movie Club

Το HAU Movie Club της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε συνεργασία με τη Mooviereel ρίχνει αυλαία για τη φετινή σαιζόν με την ειδική προβολή της βραβευμένης ταινίας του John Frankenheimer (Τζον Φρανκενχάιμερ), «Επτά Ημέρες του Μαΐου» («Seven Days in May»), με τους Burt Lancaster, Kirk Douglas, Ava Gardner, Fredric March και Edmond O’Brien. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 19:15 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με ελεύθερη είσοδο. Στο πολιτικό θρίλερ του John Frankenheimer οι στρατιωτικοί ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο, επειδή υποστηρίζει μια συνθήκη πυρηνικού αφοπλισμού με τη Σοβιετική Ένωση. Φοβούμενοι προδοσία των Σοβιετικών, προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο της κυβέρνησης. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο των Fletcher Knebel και Charles W. Bailey II. Ο Πρόεδρος J.F. Kennedy είχε διαβάσει το μυθιστόρημα λίγο μετά τη δημοσίευσή του και πίστευε ότι η ιστορία θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, το έργο έλαβε ενθάρρυνση και βοήθεια από τον Kennedy μέσω του Εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου, Pierre Salinger, ο οποίος μετέφερε στον Frankenheimer την επιθυμία του Προέδρου να γυριστεί η ταινία. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όμως, δολοφονήθηκε και δεν κατάφερε ποτέ να την δει.
Δευτέρα 13 Μαΐου, 19:15
Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη σκηνοθετεί τον “Ριχάρδο ΙΙΙ” με κινηματικό βλέμμα12.09.2018

2. “Ευτυχισμένοι Πρίγκιπες”: Προβολή ντοκιμαντέρ από το ΠΙΟΠ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) ολοκληρώνει τις προβολές του μηνιαίου κύκλου «Απογεύματα με ελληνικά ντοκιμαντέρ», στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο. Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 (ώρα 18:30) προβάλλεται το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «Ευτυχισμένοι Πρίγκιπες» (Príncipes Felizes, 2018) σε σκηνοθεσία του Πάνου Δεληγιάννη. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη καθώς και με άλλους συντελεστές της ταινίας. Σε μια από τα πιο σκληρές φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο, η ενασχόληση με το θέατρο αποτελεί καταφύγιο για μια ομάδα παιδιών. Ο «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ, το έργο που ονειρεύονται να ανεβάσουν με τον Έλληνα δάσκαλο τους, γίνεται η ευκαιρία για πρωτοφανείς αλλαγές στον τρόπο που βλέπουν τον εαυτό τους, το γκέτο τους και τις αντιφάσεις της πόλης τους, όπου όπλα και κρουστά χτυπάνε στον ίδιο ξέφρενο ρυθμό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3418051, (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-17:00).
Δευτέρα 13 Μαΐου, 18:30
Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος

3. Athens City Festival: Bon Entendeur live στο Πάρκο Ελευθερίας

Το This is Athens – City Festival και ο Pepper 96.6 παρουσιάζουν τους Bon Entendeur live. Το πετυχημένο ντουέτο από τη Γαλλία που κάνει sold out συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, έρχεται για μια μοναδική ανοιξιάτικη εμφάνιση για όλους, με ελεύθερη είσοδο. Με τον σύγχρονο electro ήχο τους, τις ευφάνταστες διασκευές τους σε αγαπημένα μουσικά κομμάτια περασμένων δεκαετιών και κυκλοφορίες που έγιναν αμέσως πλατινένιες, οι Bon Entendeur είναι από τα πιο περιζήτητα ονόματα της μεγάλης γαλλικής σχολής της ηλεκτρονικής μουσικής.
Δευτέρα 13 Μαΐου, 21:00
Πάρκο Ελευθερίας

4. Athens City Festival: Πολυφωνικά ξέφωτα στην καρδιά της Αθήνας

Η “καρδιά” της πόλης, τον Μάιο αντηχεί πολυφωνικά τραγούδια. Από εκείνα που, όπως γράφει ο ποιητής Μιχάλης Γκανάς, “ή τ΄ ακούς κι ανατριχιάζεις ή δεν μπορείς να τ΄ αντέξεις”. Από εκείνα που, όπως λέει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, “ταξιδεύουν τις λέξεις σαν άγρια άλογα στον αέρα”. Τρία απογεύματα γεμάτα πολυφωνία, με μερικούς από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους. Με κάλεσμα του παγκoσμίως αναγνωρισμένου Πολυφωνικού Καραβανιού, το This is Athens – City Festival 2024 πλημμυρίζει πολύφωνες φωνές. Μια γενναιόδωρη κι υποσχετική αίσθηση της “άνοιξης της πολυφωνίας”, τις μέρες που, κάθε χρόνο, γιορτάζεται η Ημέρα Πολυφωνικού Τραγουδιού. Κάθε μέρα, από τις 19:00 ως τη δύση του ήλιου. Την Δευτέρα 13 Μαΐου τα σχήματα της ημέρας θα βρεθούν στα σκαλιά της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας στην Αιόλου. Έξι σχήματα από διαφορετικές γενιές και προσεγγίσεις του πολυφωνικού τραγουδιού (Δίβρη, Κοσοβίτσα, Μουργκάνα, Εργαστήρι Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, “Πολύφωνο” (Εργαστήρι ΚΕΜΦΑ), “Πολυφωνικό Καφενείο”) , σε μια υποσχετική συνάντηση που αναδεικνύει τον πλούτο και την ποικιλία της κοινότητας πολυφωνίας στις πόλεις σήμερα.

Την Τρίτη 14 Μαίου η ανοιξιάτικη γιορτή πολυφωνίας ολοκληρώνεται στον πεζόδρομο της Αδριανού στην αυλή του Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς. Τρία από τα γνωστότερα και πλέον διαχρονικά πολυφωνικά σχήματα (Χλωμό Άνω Πωγωνίου, “Lot Kurbeti” (αλβανική πολυφωνία) και πολυφωνικό σύνολο “Χαονία”), με περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια διαδρομής το καθένα, πρωτεργάτες στο Πολυφωνικό Καραβάνι, με σημαντικές διεθνείς διαδρομές και επιβραβεύσεις, σε μια υποσχετική σύναξη. Μαζί και οι “Ιώ” σε διφωνίες του Βώλακα και της ελληνόφωνης Κάτω Ιταλίας, ανήμερα στην “Ημέρα Πολυφωνικού Τραγουδιού” που γιορτάζεται κάθε 14 Μαίου.
Δευτέρα 13 & Τρίτη 14 Μαΐου, 19:00
Παναγία Χρυσοσπηλιώτισσα, Αιόλου 60, Αθήνα / Ιερός Ναός Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς, Αδριανού 19, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Ρίτσο μέχρι την Πολυδούρη: Όταν η ποίηση ύμνησε τη μητρότητα12.09.2018

5. Οι δωρεάν ξεναγήσεις από τον ΟΠΑΝΔΑ συνεχίζονται στην πόλη και τον Μάιο

Credits: Matt Cramblett/Unsplash

Συνεχίζονται τον Μάιο οι δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας, ένας θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Αθήνας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο με κράτηση θέσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα opandaxenagiseis.gr. Την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαΐου, πραγματοποιείται περίπατος στην Πλάκα. Το σημείο συνάντησης και έναρξης του περιπάτου είναι το άγαλμα του Μακρυγιάννη στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ξεναγός θα είναι η Αρετή Βασδάρη, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 40 άτομα. Την Τρίτη επίσης διοργανώνεται μια ξενάγηση στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στις 14:00. Σημείο συνάντησης αποτελεί η είσοδος του Μουσείου, ενώ ξεναγός θα είναι η Θεώνη Κάμπρα, με μέγιστο αριθμό ατόμων έως και 30.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 18:00, λαμβάνει χώρα ξενάγηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» με θέμα: Η Αθήνα του 19ου αιώνα. Σημείο συγκέντρωσης αποτελεί η είσοδος Ηρακλειδών 66α στο Θησείο. Ξεναγός θα είναι η Άρτεμις Σκουμπουρδή με μέγιστο αριθμό ατόμων έως 140.
Δευτέρα 13, Τρίτη 14 & Πέμπτη 16 Μαΐου, 9:00, 14:00, 18:00
Άγαλμα Μακρυγιάννη, Διονυσίου Αρεοπαγίτου / Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης / Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»

6. Αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Αινιάν στη στη Μουσική Βιβλιοθήκη Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”

Η μνήμη του συνθέτη, μαέστρου και δασκάλου Αλέξανδρου Αινιάν (1908-1983), του οποίου το αρχείο βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη, θα τιμηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 19:00 στην Αίθουσα Γ. Μαρίνος του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής. Η εκδήλωση που συντονίζει η υπεύθυνη του Αρχείου Ελληνικής Μουσικής της Βιβλιοθήκης Βάλια Βράκα, περιλαμβάνει ομιλίες από τους Ιωάννη Γκάνο (Μουσικό, Μουσικογράφο-Ερευνητή), Αλέξη Πίκουλα (Δωρητή του Αρχείου), Καίτη Δρίβα (Μουσικό Εκπαιδευτικό) και Θεώνη Μηλιαράκη (μουσικό). Θα πλαισιωθεί από μουσικό μέρος με έργα του Αινιάν, ερμηνευμένα από την Χορωδία “Ambitus” Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, σε διεύθυνση Κ. Βασιλικού και την Μικτή Χορωδία Δήμου Αλίμου, σε διεύθυνση Γ. Μπακόπουλου.
Τρίτη 14 Μαΐου, 19:00
Μουσική Βιβλιοθήκη Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”

7. Athens City Festival: Παραμύθια στην Πλατεία με τον Στέλιο Πελασγό

H παράσταση αφήγησης του Στέλιου Πελασγού για μικρούς και μεγάλους, με λαϊκά παραμύθια της Ελλάδας και της Βόρειας Ευρώπης, μιλά για τη δύναμη της αδελφικής αγάπης. Με τίτλο, “Τ΄ αδέλφια σκίζουνε βουνά για να ξαναβρεθούνε”, τα παραμύθια αυτά αποτελούν μέρος του ρεπερτορίου του Στέλιου Πελασγού, που με την αφηγηματική επεξεργασία του αναδεικνύει το κέφι και την ποίηση, το γέλιο και την ηθική ώστε να τα κάνει γοητευτικά και διασκεδαστικά στα παιδιά.
Τρίτη 14 Μαΐου, 20:00
Πλατεία Καλλιγά, Αθήνα

8. Athens City Festival: Ανδρέας Πολυζωγόπουλος & Μαρία-Χριστίνα Χάρπερ: Into the Fairyland

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος προσκαλεί την Μαρία-Χριστίνα Harper να ντύσουν με τις συνθέσεις και τους αυτοσχεδιασμούς τους τις αφηγήσεις της Ευγενίας Ρουμελιώτη για τα ξωτικά και τις νεράιδες που εμφανίζονταν στους αλαφροΐσκιωτους του τόπου της κάμποσα χρόνια πριν. Ο Ανδρέας και η Μαρία-Χριστίνα γνωρίστηκαν στο Λονδίνο με αφορμή μια συναυλία τους στο Troubadour Club. Μετά τη συναυλία πέρασαν τη νύχτα μιλώντας για ιστορίες με ξωτικά και μεταφυσικές εμπειρίες. Μέσα από το κοινό μουσικό τους σύμπαν και την εσωτερική τους αναζήτηση, οι δύο μουσικοί δημιουργούν διαλογιστικά ηχοτοπία και ταξιδεύουν τους ακροατές στη νεραϊδόβρυση, ψιθυρίζουν στον Τασιό στο δάσος της Στροφυλιάς, δίνουν θάρρος στον αρρεβωνιάρη που επέστρεφε ολoνυχτίς απο την Ανδρίτσαινα, σμίγουν με το συμπεθεριό που με κλαρίνα και βιολιά πέρασε μια νύχτα από την τρανή λάκα.
Τρίτη 14 Μαΐου, 20:00
Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5, Αθήνα

9. Παρουσίαση των βιβλίων της Χάνα Άρεντ στην ΕΣΗΕΑ

Photo by Rey Seven on Unsplash

Την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 7:00 μ.μ. οι εκδόσεις Επίκεντρο διοργανώνουν παρουσίαση των βιβλίων της Χάνα Άρεντ στην Αίθουσα «Γεώργιος Καράντζας» της ΕΣΗΕΑ. Η Χάνα Άρεντ (1906-1975), πολυγραφότατη δοκιμιογράφος, πολιτική επιστήμων και φιλόσοφος, επηρέασε βαθιά την πολιτική σκέψη του 20ού αιώνα. Γεννήθηκε στη Γερμανία, σπούδασε στα πανεπιστήμια Μαρβούργου, Φράιμπουργκ και Χαϊδελβέργης με τους Μάρτιν Χάιντεγκερ, Έντμουντ Χούσερλ και Καρλ Γιάσπερς. Διέφυγε από τη χιτλερική Γερμανία στη Γαλλία το 1933 και εγκαταστάθηκε τελικά στις ΗΠΑ το 1940. Δίδαξε πολιτική φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου και στη New School of Social Research της Νέας Υόρκης. Θα παρουσιαστούν τα εξής βιβλία: Άνθρωποι σε χρόνους ζοφερούς, Περί Βίας, Κρίσεις της Δημοκρατίας, Η Ζωή του Νου. Τόμος Ι: Σκέψη, Η Ζωή του Νου. Τόμος ΙΙ: Βούληση. Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι: Παναγιώτης Θανασάς, καθηγητής φιλοσοφίας στο ΕΚΠΑ, Βασίλης Κάλφας, Ομότιμος καθηγητής φιλοσοφίας του ΑΠΘ, Κώστας Κούρκουλος, Δικηγόρος, Αρθρογράφος, Δημήτρης Ψυχογιός, μεταφραστής των έργων της Χάνα Άρεντ. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ Πέτρος Παπασαραντόπουλος, εκδότης, συγγραφέας.
Τρίτη 14 Μαΐου, 19:00
Κτήριο ΕΣΗΕΑ – Αίθουσα «Γεώργιος Καραντζάς» (1ος όροφος), Ακαδημίας 20, Αθήνα

10. Athens City Festival: Lubomyr Melnyk live στη Ρωμαϊκή Αγορά

Το This is Athens – City Festival, σε συνεργασία με το Plissken, παρουσιάζουν live τον μεγάλο πιανίστα Lubomyr Melnyk. Με φόντο τη Ρωμαϊκή Αγορά και κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο ουκρανός πιανίστας Lubomyr Melnyk θα ξεδιπλώσει το αξεπέραστο ταλέντο και τη μαεστρία του, παρουσιάζοντας κορυφαίες στιγμές της πολυετούς καριέρας του. Ένας από τους πιο γρήγορους πιανίστες του κόσμου θα προσφέρει στο κοινό, που θα έχει την τύχη να τον απολαύσει, μία πραγματικά ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Ο ρυθμός του πιάνου του θα “συνομιλήσει” με την ιστορία της πόλης, δημιουργώντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.
Τετάρτη 15 Μαΐου, 20:00
Ρωμαϊκή Αγορά της Αθήνας, Πολυγνώτου 3, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #114: Η Μαρίνα Σάττι “πρώτη” στην καρδιά μας – Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα12.09.2018

11. Αφιέρωμα στον Λυκούργο Αγγελόπουλο στη Μουσική Βιβλιοθήκη Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”

Η Μουσική Βιβλιοθήκη Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη” διοργανώνει ένα αφιέρωμα στον μύστη της βυζαντινής μουσικής Λυκούργο Αγγελόπουλο, με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατό του. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Γιάννης Χριστόπουλος, Σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής: «Ο Δάσκαλος Λυκούργος Αγγελόπουλος» και Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος, θεολόγος – μουσικός: «Ο Λυκούργος Αγγελόπουλος και η Πάτρα». Στο μουσικό μέρος, ανέκδοτα και άλλα μέλη του Λυκούργου Αγγελόπουλου ψάλλουν ο Γιάννης Χριστόπουλος και ο Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος.
Τετάρτη 15 Μαΐου, 19:30
Μουσική Βιβλιοθήκη Ελλάδος “Λίλιαν Βουδούρη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛένα Κιτσοπούλου: Τολμάω να έχω την ευτέλεια σαν αφετηρία. Γιατί είναι κομμάτι της ζωής μου12.09.2018

12. Συζήτηση «Ηλικία και Διακρίσεις» στο Εθνικό Θέατρο

Ο κύκλος συζητήσεων που άνοιξε το Εθνικό Θέατρο πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία συνεχίζεται. Την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή, στο κτήριο Τσίλλερ, μια δημόσια συζήτηση με θέμα: «Ηλικία και Διακρίσεις».

Στη συζήτηση συμμετέχουν η ηθοποιός Αλίκη Αλεξανδράκη, η Σκηνοθέτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννα Κάλμπαρη, η Πρόεδρος ActionAid Hellas, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας κοινωνικής και εμπορικής έρευνας Qed και Συγγραφέας Χριστίνα Καράμπελα, η Δρ. Κοινωνιολόγος, Γεροντολόγος και Μέλος ΔΣ 50 Hellas Ελίζαμπεθ Μεσθεναίου, η Καθηγήτρια Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς Κλαίρη Οικονομίδου, ο Ηθοποιός Θέμης Πάνου, η Γενική Διευθύντρια στο Τμήμα Ανθρώπων και Κουλτούρας της Παπαστράτος Μαρία Πατακιούτη, ο Σκηνοθέτης Ορέστης Σταυρόπουλος και η Συνιδρύτρια Pop2See και Φοιτήτρια στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών Αλίκη Ράγκου. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Οικονομολόγος, Εκδότρια και CEO της αθηΝΕΑς Μαριάννα Σκυλακάκη. Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ δελτία εισόδου θα είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα από τις 17:30 στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτήριο Τσίλλερ.
Πέμπτη 16 Μαΐου, 19:00
Εθνικό Θέατρο

13. Το Athens City Festival φιλοξενεί το Piano City Athens στην Πλατεία Αμερικής

Το Piano City Athens συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο This is – Athens City Festival και φέρνει μαζί του περισσότερες από 100 συναυλίες. Τρεις μέρες γεμάτες μουσική, ευφορία, χαμόγελα. Στο Piano City Athens οι νότες πλημμυρίζουν πάρκα, πλατείες, πεζόδρομους, μουσεία, νοσοκομεία, ωδεία, σχολεία, σπίτια. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ανερχόμενα αστέρια, αλλά και μαθητές πιάνου βρίσκονται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας. Δράσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία με το πιάνο σε περίοπτη θέση. Μουσικές διαδρομές σε μία πόλη, η οποία ξαφνικά γεμίζει μουσικές εκπλήξεις που σκεπάζουν τη βοή της. Ανακαλύψτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους καλλιτέχνες εδώ.
Πέμπτη 16 Μαΐου, 17:00 – 19:30
Πλατεία Αμερικής, Πατησίων 167, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέος και ανανεωμένος Doctor Who με Ncuti Gatwa – Όσα πρέπει να ξέρεις πριν την πρεμιέρα12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις