MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: 6 προτάσεις για την Παρασκευή 19 Απριλίου

Παραστάσεις και συναυλίες που κάνουν πρεμιέρα και εκθέσεις που ξεκινούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Monopoli Team

Θέατρο

«Βίρα τις Άγκυρες», των Ρέππα – Παπαθανασίου στο Θέατρο Παλλάς

Το ΚΘΒΕ «βάζει πλώρη» τον Απρίλιο για το Θέατρο Παλλάς, στην Αθήνα, με το εμβληματικό έργο των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα «Βίρα τις άγκυρες», σε ένα φαντασμαγορικό, λαμπερό ανέβασμα, σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, Αστέριου Πελτέκη. Μια αναδρομή στην ιστορία της ελληνικής επιθεώρησης, όπως αποτυπώνεται μέσα από την οξυδερκή ματιά των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα. «Βίρα τις άγκυρες», ένα έργο που αγαπήθηκε από το κοινό από το πρώτο ανέβασμά του, παρουσιάζεται τώρα από το ΚΘΒΕ- με αφορμή τη συμπλήρωση 130 χρόνων επιθεώρησης- μέσα από μια νέα οπτική της παράστασης που ψυχαγωγεί, σατιρίζει και, κυρίως, ταξιδεύει το κοινό. *Παίζουν: Ιορδάνης Αϊβάζογλου, Μαίρη Ανδρέου, Νικολέττα Βλαβιανού, Χαρά Γιώτα, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Δημήτρης Διακοσάββας, Ζωή Ευθυμίου, Παντελής Καναράκης, Νίκος Καπέλιος, Αγγελική Κιντώνη, Θάνος Κοντογιώργης, Άννα Κυριακίδου, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Τατιάνα Μελίδου, Δημήτρης Μορφακίδης, Χριστίνα Μπακαστάθη, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Κώστας Σαντάς, Σπύρος Σαραφιανός, Εύη Σαρμή, Θεοφανώ Τζαλαβρά, Ορέστης Τζιόβας.
Παραστάσεις: Τετάρτη: 19.00, Πέμπτη-Παρασκευή -Σάββατο: 20.30, Κυριακή: 19.00.
Εισιτήρια: Από 7.50€. Προπώληση: more.com.
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5. Τηλέφωνο: 21 0321 3100.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Generation Lost» στο Εθνικό Θέατρο12.09.2018

Συναυλίες

Οι Nothing But Thieves στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Τo Jameson Irish Whiskey επιστρέφει με τα Jameson Connects music sessions και υπερήφανα παρουσιάζει τους «καυτούς» Nothing But Thieves στην πρώτη headlining εμφάνιση τους στη χώρα μας. Οι Nothing But Thieves, το νέο μεγάλο ροκ συγκρότημα της βρετανικής μουσικής σκηνής,έρχονται στην Αθήνα κυριολεκτικά στο απόγειο της καριέρας τους! Το πρόσφατο άλμπουμ τους “Dead Club City” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, πήγε κατευθείαν στο Νο1 των UK charts, δίνοντας τους τη μεγαλύτερη επιτυχία τους, ενώ παράλληλα η συνεργασία τους με τους Purple Disco Machine και Duke Dumont στο “Something On My Mind” είναι ένα από τα top hits της χρονιάς.
Παρασκευή 19/4, Σάββατο 20/4, 20:00.
Εισιτήρια: 21€. Προπώληση: more.com
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και, Ερμού, Αθήνα. Τηλ: 21 0427 0810.

Ο Joezi live στο Botoxe Athens

Πάθος, ταλέντο, ενέργεια και αγάπη για να δημιουργεί μουσικές που θα συγκινούν. Ο διεθνής dj της afro -house Joezi έρχεται στο Βotoxe Athens στις 19 Απριλίου. O Joezi εκτός από θαυματοποιός των desks είναι ένας ευφυής παραγωγός. Έγινε γνωστός μέσα από την πρωτότυπη μουσική του, έμπνευση της οποίας αποτελούν τα ταξίδια και οι μουσικές των τόπων που γνωρίζει. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία το νέο του τραγούδι “7 seconds” μαζί με τους Coco and Pape Diouf που μετράει εκατομμύρια streams.
Παρασκευή 19/4, 23:00
Εισιτήρια: 20€. Προπώληση: more.com
Botoxe, Πέτρου Ράλλη 38, Αιγάλεω.

La Bohème: Η Ευρυδίκη επιστρέφει στο Half Note

Μετά τα αλλεπάλληλα sold out, η Ευρυδίκη επιστρέφει στη σκηνή του Half Note Jazz Club, με την ιδιαίτερη παράσταση που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τους φίλους του γαλλόφωνου τραγουδιού “La Bohème”, από Παρασκευή 19 μέχρι και Κυριακή 21 Απριλίου. Ένα μουσικό ταξίδι στις γειτονιές του Παρισιού με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε. Μελωδίες που μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή, σε μια ανέμελη ζωή. Από τον Charles Aznavour, την Edith Piaf, τον Jacques Brel και τη Dalida μέχρι τη France Gal, τον Joe Dassin και τον George Moustaki, με την Ευρυδίκη να μας αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά του μουσικού εαυτού της: αυτή μιας chanson ερμηνεύτριας που ξεπηδά κατευθείαν από το l’Alhambra ή το Théâtre de l’ABC, θυμίζοντάς μας πως η μουσική δε γνωρίζει σύνορα.
Από Παρασκευή 19 έως Κυριακή 21 Απριλίου, 22:00.
Εισιτήρια: Από 15€. Προπώληση: more.com
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς. Τηλέφωνο: 210 9213310.

O Όθωνας Μεταξάς στο Σφίγγα Music Theater

Ο Όθωνας Μεταξάς έρχεται για δύο εμφανίσεις, την Παρασκευή 19 και 26 Απριλίου στη Σφίγγα. Έχοντας στις αποσκευές του το “Εσπερινό φως”, που έγραψε για τον ίδιο ο Κ. Βήτα, θα πει τραγούδια που ξυπνάνε όλη την γκάμα των συναισθημάτων μας. Ρεμπέτικα, παραδοσιακά, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μικρούτσικος, Κουγιουμτζής, Άκης Πάνου, Έλβις Πρίσλεϊ και άλλοι πολλοί συνθέτουν το περιεχόμενο των εμφανίσεων του. Μαζί με έξι δεξιοτέχνες μουσικούς και τον εξαιρετικό Γιάννη Μπελώνη στις ενορχηστρώσεις, θα χαρούμε και θα συγκινηθούμε με τα πιο αγαπημένα τραγούδια της καρδιάς μας.
Παρασκευή 19 και Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, 22:00.
Εισιτήρια: Bar 12 €, Bar ή Τραπέζι 20 € 24 €,Τραπέζι Φιάλη 30 € 35 €. Προπώληση: more.com
Σφίγγα Music Theater, Κιαφας 13 Αθηνα 211 409 6149 – 698 784 4845.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Billie Kark ονειρεύεται η μουσική της να γίνει το νέο mainstream12.09.2018

Εκθέσεις

My father had a big nose: Έκθεση του Κωνσταντίνου Πάτσιου στη The Blender Gallery

Η The Blender Gallery έχει την τιμή να παρουσιάσει την νέα ατομική έκθεση του Κωνσταντίνου Πάτσιου με τίτλο ‘My father had a big nose’ , Objects and toys from an aggressive childhood, σε επιμέλεια της Χριστίνας Ντουγεροπούλου.Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 8μμ και η διάρκεια της θα είναι μέχρι τις 24 Μαΐου. Στη νέα του ατoμική έκθεση ο εικαστικός διαμορφώνει ένα Gesamtkunstwerk, ένα συνολικό έργο τέχνης που περιλαμβάνει επιτοίχια έργα, γλυπτά, video και NFTs. O Πάτσιος εμπλουτίζει τη ζωγραφική διαδικασία με τις τεχνικές του κολάζ και του ντεκολάζ δημιουργώντας ένα παλίμψηστο με σύμβολα και εικόνες που συνδέουν τον ενήλικο κόσμο με τον παιδικό, τον μικρόκοσμο με το συλλογικό ασυνείδητο. Στα γλυπτά του, σύνθετα ready mades, κυριαρχεί μια σαρκαστική διάθεση, ενίοτε αυτοβιογραφική, περιγράφοντας τη σχέση με τον φυσικό αλλά και με τον επουράνιο πατέρα.
Εγκαίνια: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στις 20.00
Διάρκεια έκθεσης: 19 Απριλίου έως 24 Μαΐου 2024.
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη 10.00 – 18.00 | Τετάρτη – Παρασκευή 10.00 – 20.00 | Σάββατο 12.00 – 16.00.
The Blender Gallery, Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα. Τηλ: 213 0280 597.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLa Leona: Έκθεση του Mateo Andrea στην Γκαλερί Άλμα12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b