MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Απεργιακός κλοιός» σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν, πώς κινούνται ταξί, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ

Στην απεργία συμμετέχουν και εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, όπως η ΕΙΝΑΠ που εκπροσωπεί τους γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Monopoli Team

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί σήμερα η χώρα λόγω της πανελλαδικής απεργίας που διοργανώνει την Τετάρτη (17/4) η ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή κλαδικών και επιχειρησιακών σωματείων. Σημειώνεται ότι στην απεργία δε συμμετέχει η ΑΔΕΔΥ, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε χωριστή δική της κινητοποίηση στις 21 Μαΐου.

Η ΓΣΕΕ προκήρυξε την απεργία ζητώντας πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων και προστασία του εισοδήματος από την ακρίβεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα κινηθούν την Τετάρτη τα ΜΜΜ στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ12.09.2018

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία. H απεργία της ΠΝΟ θα ξεκινήσει στις 00.01 της Τετάρτης 17 Απριλίου και θα λήξει τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, με αίτημα την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη διασφάλιση των κατάλληλων εκείνων συνθηκών για ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Επίσης, στην απεργία συμμετέχουν και εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, σύμφωνα με αποφάσεις που έλαβαν τα πρωτοβάθμια σωματεία και οι Ομοσπονδίες. Μεταξύ των ενώσεων που αποφάσισαν συμμετοχή στην απεργία είναι και η ΕΙΝΑΠ που εκπροσωπεί τους γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά. Στην απεργία συμμετέχει και η ΟΤΟΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b