MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Kinds of Kindness: Νέα αφίσα και teaser trailer για την πρεμιέρα στις Κάννες

Ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει στις Κάννες και η Searchlight το γιορτάζει με μια νέα αφίσα και ένα απολαυστικό teaser.

Monopoli Team

Εφτά χρόνια μετά, ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει στις Κάννες, όπως ανακοινώθηκε χθες, με το Kinds of Kindness να συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Καννών.

Είχαμε ήδη απολαύσει το πρώτο teaser trailer πριν από μερικές εβδομάδες και τώρα η Searchlight αποκάλυψε μια ολοκαίνουργια αφίσα και ένα σύντομο teaser 30 δευτερολέπτων, για να γιορτάσει τα συναρπαστικά νέα των Καννών.

Το Kinds of Kindness αποτελεί την επιστροφή του Γιώργου Λάνθιμου μετά την τεράστια του βραβευμένου με Όσκαρ Poor Things, που χάρισε στην Emma Stone το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για μία ταινία ανθολογίας, που θα χωρίζεται σε τρία μέρη. Μαζί με την Stone, στο τρίπτυχο του Λάνθιμου πρωταγωνιστούν οι Willem Dafoe, Margaret Qualley, Jesse Plemons και Hunter Schafer.

Ο Joe Alwyn, ο Hong Chau και ο Mamoudou Athie πρωταγωνιστούν επίσης στην ταινία που συγκλίνει τρεις ιστορίες και σε αντίθεση με τους απόμακρους κόσμους του “Poor Things” και το σκηνικό του 18ου αιώνα του “The Favourite”, το “Kinds of Kindness” διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή, με τους ηθοποιούς να παίζουν όλοι πολλαπλούς ρόλους σε όλες τις ιστορίες. Ο Λάνθιμος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, συν-σεναριογράφο των “Dogtooth”, “The Lobster” και “The Killing of a Sacred Deer”, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών 2024 με Φράνσις Φορντ Κόπολα, Λάνθιμο, Κρόνενμπεργκ – Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα12.09.2018

Το “Kinds of Kindness” είναι η όγδοη συνολικά ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και η τρίτη του με τον Στόουν μετά τα “Poor Things” και “The Favourite”.

Σύμφωνα με την Searchlight Pictures, η ταινία του Λάνθιμου (με ελληνικό τίτλο “Ιστορίες Καλοσύνης”) θα κάνει έρχεται 30 Μαΐου σε πρώτη παγκόσμια προβολή στην Ελλάδα από τη Feelgood.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b